17-18 évesek! Mi most a legnagyobb problémátok, van valami ami miatt folyton görcsöltök?
bármi
18/L
az hogy nem tudok hinni az embereknek és kb ez rá is megy a kapcsolataimra :D.. meg ugye fiúk is közelednének én meg azt hiszem hogy csak poén, nem tudom hogy miért pont én stb..
továbbtanulás.. áh.. akadnak dolgok.
veled mi a helyzet? :)
17/L
én ugyan 16 vagyok( nemsokára 17 ,de azért írok)
egy kapcsolatom egy fiúval...ritka érdekes és lehetetlen megoldást találni..
első vagyok
amúgy én is önbizalomhiányos vagyok :D és a barátságokat kialakítok azt biztos elrontom... merthogy én hozzá még úgy gondolom hogy nemmondok magamról semmit se mert márnak is van problémája és miért pont az enyém érdekelné :D ahj.. már néha ezzel amgam is idegesítem de nem tudok változtatni.
ha van kedved beszélgethetünk :)
Hogy a következő szakmám mi legyen és hogyan spóroljak össze annyi pénzt amiből kihúzom kb októberig.
18f
Nekem nincs semmi ilyen problémám. Bár lenne min görcsölnöm, de úgy döntöttem, hogy semmi értelme idegeskedni fölöslegesen, úgyhogy nem teszem.
17/F
Suli.... Bár már gyakorlom, hogy vegyem lazábban. (Nem a tanulást, hanem hogy nyugodtabb tudjak lenni, ne stresszeljek miatta úgy.)
Srácok...Egy ideje nagyon tetszik egy srác, de sajnos, nincs nála esélyem. :S
Leggyakrabban ezek.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!