Lemaradva érezm magam, de nincs késztetés hogy tegyek ellene. Szerintetek?
Ha ugy erzed, nem akarsz meg pasizni, ne pasizz. 16 evesen joforman csak a nyomas hatasara (mert ciki) pasiztam be. 2 hetig tartott. Az elso csokomat egy ilyenre pazaroltam. Megfogadtam, hogy a szuzessegemmel maskepp lesz. Akkor fog tortenni, amikor akarom. Es ugy is lett. 19 evesen akartam eloszor pasit, de azzal nem jutottunk sokra, hajitott, mikor nem adtam magam rogton. Aztan meg egy jott, aki megint csak dobott, de a kovetkezo mar kivart. Akkor, abban a pillanatban tortent, mikor akartam. Azota is vele vagyok. Lassan 9 eve. En mindig is ugy gondoltam, hogy csak egy pasinak fogom odaadni magam, es igy is lett:D Az en szuleim is kuldtek volna bulizni, parszor voltam is, sot, fosulin volt egy ev, mikor eleg sokat buliztunk, nekem eleg volt annyi. Mikor osszeismerkedtem a parommal, mondtak a szuleim, probaljak ki mas pasikat is, mert 30 evesen fogok rajonni...bla bla bla...iden toltom a 30-at, iden nyaron fogunk osszehazasodni, mar van egy 3 eves lanyunk, tervezzuk a kistesot...hat nem tudom, mar csak par honapom van radobbenni, hogy nem eltem:D
Az ilyen tipusu embereknek nincs is sok kapcsolat az eletukben, de nem is vagynak ezer-milliora.
attól, hogy nem pasizol, még részt vehetsz a közösségi életben... és átélhetsz sok klassz dolgot...
Nem maradsz le semmiről, csak mert nem pasizol.
Amúgy én is utálom a "pasik?" kérdést...
Sok embernek azaz élet,hogy pasiznak,d*gnak,piálnak aztán később megbánják.
Nekünk azaz élet,hogy amikor akarunk vagy kedvünk szottyan,akkor bepasizunk,kivárjuk a megfelelő pillanatot és lefekszünk vele,néha bulizunk,amikor jól esik,de nem részegedünk le,mert ismerjük a mértéket,és később nem fogjuk megbánni.Mert nem azok lesznek a szép emlékek,amikor azt mondják a többiek,hogy "jaj de sokat ittam fiatal koromba,hahaha",hanem azok lesznek a szép emlékek,amikor azt tudod mondani,hogy "igen,jól tettem,hogy X-el vesztettem el a szüzességem..stb és amúgy annyit buliztam,amennyi jól esett,sosem okádtam az alkoholtól"
Akkor leszel magadra büszke,ha az elveidnek nem mondassz ellent..vagy ha néha sikerül is ellent mondanod,akkor se viselkedsz egy ostoba r*bancként.:)
Hidd el,hogy a mostani ostobenkó k*rvák majd elgondolkoznak később,hogy mik történtek velük és hogy akkor miért kellettek mindenkinek és a jövőben meg miért nem fognak kelleni senkinek.
A mostani pamacsfejű pasik is arra fognak vágyni pár év múlva,hogy főzzön,mosson,takarítson rájuk egy normális,de belevaló nő,aztán meg majd legyen egy aranyos gyerekük,aki tovább viszi a nevüket.:)
A szomorú jelen a r*bancoké,de a boldog jövő a miénk!:D
Amúgy jó dolog bulizni,de nem minden hétvégén,mert az már unalmas,ebben biztos vagyok.
Amúgy jó dolog néha egy üveg sört,vagy egy pohár whiskey cream-et meginni,de ennél többet minek?Azért,hogy elidd az agyad?Ugyan már!Annak haszna nincs..
17/L
A férjem sem csajozott húsz éves kora előtt. Nem vonzotta, nem érezte, hogy neki való lenne. Szépnek látta a lányokat, de nem akart szórakozni senkivel, ha érezte, hogy nem az, akit keresett. 21 évesen lett az első barátnője. Összesen 3 barátnője volt, mire találkoztunk, most harminc éves és családot alapítottunk. Nem mindenkinek lételeme a kapcsolatok váltogatása, van, aki ezt nem találja szórakoztatónak.
Egyikünk sem bulizós, a tömeg kifejezetten taszít minket, ahogy a zaj, alkohol, cigaretta is. Rengeteget biciklizünk, kirándulunk, sátorozunk, néha elmegyünk ugyan moziba, de inkább kettesben szeretünk szórakozni, filmet nézni, finomakat főzni, sportolni sokat. Vannak, akiket ez szórakoztat. Ha csak meghallom a tüci-tüci-t, már borsózik a hátam. Kívánom, hogy te is megtaláld majd azt az embert, ki hozzád hasonlóan gondolkodik! :) Addig pedig élvezd a sportolást, szép időt! :)
Én is 18 voltam mikor összejöttem a barátommal, ő az első, és én is az első vagyok neki (velem egyidős), és remélem együtt is maradunk nagyon sokáig, nekem nem kell sok pasi csak azért hogy legyen. :D
Barátnőm 20 éves, gyönyörű, kedves, okos, próbálkoznak nála rendesen a pasik, de ő azt mondja tök jól elvan egyedül, azért meg nem fog összejönni senkivel, mert "már ideje". Igaza is van. Majd akkor ráérsz pasizni, amikor te akarod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!