Nem bírok a lányommal. Mi történhetett?
Már nem bírok a lányommal.
17 èves, eddig nem nagyon engedtem bulizni mert az iskolában is csak a h.ü.lyèket találta meg, akik rossz irányba húzták.
Most nyáron már engedèkenyebb voltam vele, de most jöttem rá hogy folyamatosan átvert ès hazudott.
A bankszámlámról lenyúlt 30.000ft-ot, valami drogos lánnyal csapódott össze.
Mindig azt mondta, hogy egy másik baratnőjènèl van akit èn is ismerek. Èreztem , hogy valami nem stimmel de nem akartam gyanúsitgatni őt.
Most itthon van, nem mehet sehova, internet kilőve. De csak tovább lázad, egyáltalán nem látja a dolgok súlyosságát.
Mindig következezesen neveltem, soha nem tiltottam semmitől. Mindig mindent meg tudtunk beszèlni.
Most meg itt állok, hogy kèt èrtelmes szót nem tudok vele váltani mert csapkod, visszabeszèl.
Ilyen drasztikus dolgokhoz nem tudok csinálni.
Viszont ez a "barátnő" vitte bele ezekbe a dolgokba. Biztosan kipróbált dolgokat, de nem szeretnèm ha ez tovább folytatódna.
Ezt a lányt pedig mèg a házam közelèbe sem szeretnèm látni.
Aki azt mondja, hogy ez milyen durva büntetès, hogy nem engedem el most sehova, az mit csinálna?
Meglopott aljas módon a saját lányom 30ezer ftal, kilopta a pènztárcámból a bankkártyámat.
Próbáltunk vele szèpen leülni beszèlgetni, hogy mièrt csinálta, kinek akar megfelelni. Elmondtuk, hogy milyen következmènyei lehetnek a dolgainak.
De csak elkezd kiabálni, hogy hadjuk őt, lesz@r mindent.
Meg, hogy ennek a lánynak az anyja mindenhova elengedi, együtt cigiznek ès mi milyen szemetek vagyunk.
"Ilyen drasztikus dolgokhoz nem tudok csinálni. "
Miért nem?
azt hiszed,hogy ha nem jöhet hozzátok ez a lány az elég lesz? Egész nap együtt ülnek a suliban,és láthatóan délután is eljárkál,azt csinál amit akar,nyilván le fog csúszni,ha nem húzod ki a szärból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!