Nagyon kövér a lányom! Elképzelhető, hogy még nyúlni fog? Kétségbe vagyok esve!
ha még nő, ez a súly akkor is sok lesz. muszáj sportolnia valamit, mert ebből baj lehet. én 180 cm vagyok és 72 kg és soknak tartom, hidd el, van rajtam felesleg.
Csökkentsétek a szénhidrátot, meg fogja még köszönni neked.
Erre akkor jössz rá, amikor már majdnem 90 kiló? Odafigyelsz arra, hogy miket eszik? Van lehetősége egyáltalán egészségesen táplálkozni?
Egy-két centit még biztos fog nőni, de semmiképp sem annyit, hogy ez a súly megfelelő legyen számára. Azt tanácsolnám, hogy próbáljatok meg együtt reggelizni, vacsorázni, legyen valami közös szabadidős elfoglaltságotok. Az iskolába meg csomagoljatok neki ételt előre, ha nem ebédes.
Az evészavarok (merthogy ha valaki sokat eszik, az is az, bár lehetséges, hogy ez még rosszabbra is fordul) leginkább a szeretethiányban gyökereznek, át kellene gondolnod, nála mi okozza a dolgot.
jesszus.
+3centivel de 20kg-val könnyebb vagyok, és így is van rajtam zsír.
most estél kétségbe? jo hogy nem 100-nál!
nyúlni lehet hogy fog, de 30 centit biztos hogy nem!
szegény gyerek :(
Ez a súly kb. 185 cm magassághoz megfelelő. Ennyit nem valószínű, hogy nyúlik.
Na de miért nem sportol? Miért nem íratjátok be valahova? Ha nem is sportol, táncoljon. Vagy bármi. Itt az ősz, indulnak a csoportok, találjátok ki, hogy mit kezdjen el csinálni. A sport nélküli életmód akkor is egészségtelen, ha az ember amúgy nem kövér.
Ez egy felnőtt férfi súlya...
Diéta, sok-sok sport. Semmi chips, kóla, sütemény-hegyek.
15 éves lányom 55 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!