Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A suliban bántottak meg téged...

A suliban bántottak meg téged lelkileg? Ha igen mivel?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok és engem sajnos már 6 éve csufolnak.

Nem is értem hogy miért jó.Csak abban lelnek örömre ha a másikat megbánthatják.

2010. márc. 8. 18:43
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
15:31-es. Hát csak "gratulálni" tudok. Más szórakozást nem is tudtál találni? Attól, h vki nem tud, vagy nem akar visszaszólni, vagy kiállni magáért, attól még ugyan olyan ember, vannak érzései, és rosszul esik neki, ha nem tud egy rohadt napot úgy végig ülni az iskolában, h ne baszogatná vki. Egyébként az sem mind1, h vkit 9-10 évesen éveken keresztül minden nap csúfolnak és megaláznak, vagy egy 16-17 évesnek néha mondanak vmi bántót, amivel nem foglalkozik. Nyugodtan le lehet pontozni, de szerintem szánalmasak az olyan emberek mint amilyen te vagy. Egyébként, csak h a kérdésre válaszoljak, engem is bántottak általánosban. Sokáig nem is voltak barátaim, de 6. körül rájöttek, h nem is olyan jó, és legalább a többi lány barátkozott velem. Középsuli elején meg folyton piszkált egy fiú, de egyszer jól megvertem, és utána nem szólt hozzám.
2010. márc. 12. 07:06
 32/39 anonim ***** válasza:
altalaban azokat szekaljak, akit lehet. szolj vissza es megijednek a fattyak.
2010. márc. 12. 19:48
 33/39 anonim ***** válasza:
Nap mint nap 50szer elmondják hogy törpe.ármegszoktam. De van hogy nem tudom vissztartan ia sírást.
2010. márc. 12. 22:04
 34/39 anonim ***** válasza:
Ha nem is, de elég durva hogy a kedvenc tanárom(tesi) beszólt nekem amikor buktam egyet a kori pályán, hogy "megfájdul a térded, aztán 1 hétig megint nem tesizel" Amiben az a legviccesebb, hogy a városi csapatnál (ahol még ő is ottvolt) rúgtak fel, és emiatt nem tesiztem, nem tudtam futni -.-
2010. márc. 27. 09:21
 35/39 anonim ***** válasza:
Az emberek egy része mértéktelenül kegyetlen, igen már 10-11 éves korában is csak egy primitív bandázó állat. És soha a büdös életben nem növi ki. Nyomorrékká tett, megalázott emberek szegélyezik az útját ameddig csak él.
2010. ápr. 3. 05:13
 36/39 anonim válasza:

Sanjnos a gyerekek kegyetlenek tudnak lenni. nincs még meg bennük az a felelősségérzet, hogy a másik bántása nem csak pillanatnyi dolog, hanem nyoma maradhat hosszú évekig.

Engem is piszkáltak, elég durván csúfoltak kiskoromban általános iskolában. nem is szerettem oda járni. És a középiskolában is volt 2 osztálytárs, aki rám szálllt. Csak ott már nem hagytam magam. És néha visszavágtam. Bár eredménye nem volt, hiába álltam ki magamért, szóval is és tettekkel is, ugyanúgy folytatták.

Aztán felnőttem, már van önbizalmam, és már nem is piszkál senki. Sőt, úgy érzem, hogy most jó is minden.

De a gyerekkori sérelmekre elég élénken emlékszem. Ezt azért nem olyan könnyű elfelejteni. Épp ezért soha nem hagyom, hogy valaki piszkálja a nála kisebbet, gyengébbet, vagy esetleg bármi más okból htárányosabbat. Főleg ha olyan miatt bántják, amiről nem is tehet. Mostmár megvédem ezeket az embereket, mert igenis néha szükségük van rá, hogy egy határozott személy kiálljon helyettük, hiszen pont nekik nincs már semmi önbizalmuk ahhoz, hogy megvédjék magukat. És pont a csúfolások, bántások miatt kerültek ilyen lelki állapotba, hgy nem állnak a sarkukra.

Ti se hagyjátok, hogy másokat bántsanak, hisezn szinte mindenki gyerekkorában volt olyan időszak, amikor valakik valamiért bántották, piszkálták, és milyen jó lett volna, ha nem vagyunk egyedül akkor.

33/F

2010. máj. 2. 21:52
 37/39 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos az a bajom, hogy kicsit pösze vagyok:( Ez ellen nem tudok tenni, így születtem.... Súlyfeleslegem is van egy kicsi. Ezekkel csúfolnak.. Néha ott helyben elsírom magam :( Azt szokták csinálni a fiúk, hogy óra közben ha jelentkezek és mondok valamit, akkor utána ugyanazt megismétli nagyon pöszén és mindenki rajtam nevet:( a tanár nem csinál semmit, nem is érdekli. A dagadtozást nagyjából abbahagyták már... Valójában az a furcsa, hogy ha egyedül beszélekegy ilyen cikiző fiúval ( szóval csak ő és én ) akkor teljesen normális! Tényleg! De csapatban elképesztő gonoszak:( a másik az, hogy van egy kegyetlen fiú aki sajnos mellettem ül, és angolon folyton azt kéri, hogy mondjak ki szavakat ( pl. anything as).. Tudja, hogy pöszén fogom kimondani, de direkt csinálja. Sokszor sírógörcsöt kapok.
2010. máj. 15. 22:25
 38/39 anonim válasza:
erre vvan egy egyszerű megoldás. én most 14/F vagyok 3 évig tűrtem hogy szekáljanak most meg a nagy gengsztergyereket úgy kiütöttem hogy kiszakitotta az osztályajtót meg a mentő vitte el zúzódásokkal. most nem azt mondom hogy verd szét az egész osztályt,hanem tépd meg azt ameiknek a legnagyobb a szája a többi egyből el fog kussolni
2010. jún. 4. 23:48
 39/39 A kérdező kommentje:

Utolsó elöttinek nagyon sajnálom:(

Tudom milyen érzés!

Csak erösnek kell lenni és ebböl lehet tanulni!

2010. jún. 6. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!