Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A suliban bántottak meg téged...

A suliban bántottak meg téged lelkileg? Ha igen mivel?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok és engem sajnos már 6 éve csufolnak.

Nem is értem hogy miért jó.Csak abban lelnek örömre ha a másikat megbánthatják.

2010. márc. 8. 18:43
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
86%
Ez sajnos néha így van. Engem is csúfoltak, nekem az hozta meg a változást, amikor gomnáziumba mentem, mert ott már olyanok vettek körül, akik tanulni akartak, és nem a bosszantás volt a lelki kielégülésük.
2010. márc. 8. 18:49
 2/39 anonim válasza:
49%
nekem az volt a legdurvább, hogy azt mondták, hogy a mikulás nem létezik
2010. márc. 8. 18:56
 3/39 anonim ***** válasza:
74%

Minden hétfőnként, és keddenként menetrendszeri megbántás a matektanáromtól.Azzal gúnyol hogy sokat vagyok otthon betegség miatt. "Fáj a haja, meg a lábkörme."

Téged mivel gúnyolnak?

12/F

2010. márc. 8. 18:57
 4/39 anonim ***** válasza:
74%
Én szemüveges voltam és azért csúfolt egy két marha!!De nem kell rájuk figyelni és nem szabad felvenni ne lássák rajtad hogy idegesít mert úgyis csak addig csinálják míg látják rajtad hogy rosszul esik !!!Amúgy mivel csúfolnak?
2010. márc. 8. 18:59
 5/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat:D

Az utolsónak.Engem is már bántot meg tanár.Inkább azt hogy mivel nem ide szeretném leirni ahol BÁRKI olvashatja.Szóval bocsii.De ha nagyon érdekel felvehetjük a kapcsolatot.

2010. márc. 8. 19:00
 6/39 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Utolsó vagyok.

ronai_zoltan@freemail.hu

2010. márc. 8. 19:04
 7/39 A kérdező kommentje:
Ez az msn cimed vagy a sima e-mail?
2010. márc. 8. 19:05
 8/39 anonim ***** válasza:
83%

Sima e-mail.

Ha ma írsz 9 előtt tudok válaszoni.

2010. márc. 8. 19:05
 9/39 A kérdező kommentje:

Irtam:D

Am még egyszer köszönöm a válaszokat!

2010. márc. 8. 19:08
 10/39 anonim ***** válasza:
56%
Hát igen,sajnos van ilyen.Én félvér vagyok és állandóan "cigányoztak"Nagyon rosszul esett.Ebből adódóan vissza húzódó,csendes lány voltam...Nagyon rosszul esett,mert én is ember vagyok és nem tehetek arról hogy más a bőrszínem.
2010. márc. 8. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!