Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A suliban bántottak meg téged...

A suliban bántottak meg téged lelkileg? Ha igen mivel?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok és engem sajnos már 6 éve csufolnak.

Nem is értem hogy miért jó.Csak abban lelnek örömre ha a másikat megbánthatják.

2010. márc. 8. 18:43
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
engem azért piszkáltak,mert jó tanuló voltam.nagyon rosszul esett.most,a gimibe pedig van pár gyerek akik akaratlanul megsértenek,ez is nagyon bánt.de amúgy most viszonylag népszerű vagyok.
2010. márc. 9. 15:03
 22/39 A kérdező kommentje:
Hát ez szép.Neked sincs szíved hogy éveken át tönkre tetted egy ember lelkét.Nem volt túl szép dolog.És ha veled tették volna meg és ugy reagáltál volna rá mint a fiú?Nem hinném hogy akkor ilyen szemét lettél volna.
2010. márc. 9. 17:09
 23/39 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm szépen a válaszokat!
2010. márc. 9. 17:09
 24/39 anonim válasza:
engem egész felső osztálytól fogva csúfoltak. több mint 4 éven keresztül. Mostanság hogy középsuliban vagyok, a tanár a diszkalkuliámmal szokott piszkálni. több mint 50 fős osztály elött bevágta hogy én még számolni sem tudok meg ilyenek. Csak ennyi volt ami fontosabb.
2010. márc. 10. 13:05
 25/39 anonim ***** válasza:

Szia kedves Kérdező!

Engem az általánosban 8 éven keresztül bántottak. Elkezdtem kamaszodni, testi változások stb. miatt felszedtem jó pár kilót. Onnantól kezdve elszabadult a pokol. Még a tanárok is basztattak. És tudod, mi volt az egészben a legdurvább? Hogy ez egy katolikus általános iskola volt. Habár nem értem, miért kellett terrorizálni, hiszen nem voltam nagyon kövér, nem a súlyosan elhízott kategória voltam.

Emiatt kezdtem elhinni, hogy mindenre alkalmatlan vagyok. Emiatt iszonyatosan leromlott a tanulmányi eredményem 5. osztályban. Aztán a 8. osztály után nőttem 8-9 centit, ennek következtében a felesleges kilók is eltűntek. Ma egy 24 éves, sportos, vékony testalkatú lány vagyok. De a 8 év alatt átélt fájdalmak még mindig olyan élénken élnek bennem, hogy a mai napig önbizalomhiányban szenvedek és betegesen érzékeny lettem. Most kezdek eljutni odáig, hogy ha ezek a dolgok eszembe jutnak, nem forr bennem a düh.

24/L

2010. márc. 10. 14:14
 26/39 anonim ***** válasza:
7%

Most jutott eszembe, hogy nem csak az az általános iskolai fiú volt, akit piszkáltam.

Amikor középiskolába kerültem akkor is volt valaki, akit 2 évig bántottam. Már nem annyira, mint általánosban, nem olyan nyíltan és nem olyan keményen. De ha valami bajom volt rajta töltöttem ki. Aztán a középiskolás barátom legjobb haverja lett, úgyhogy békén hagytam. Azóta jóban vagyunk. De ő se magáért állt ki, hanem rám szólt a barátom, hogy ne bántsam.

Mellesleg én is ugyanúgy megkapom a napi oltásokat, de én ezeket egyáltalán nem veszem fel. Semmivel sem tudnak megbántani. Nagyon sokáig próbálkoztak, és próbálkoznak is, de lepattan rólam. Ilyen egyszerű. Nem kell ebből ekkora hűhót csapni.

Ha piszkálnak téged, akkor te meg valaki máson töltsd ki a dühödet, ha erre pedig képtelen vagy, akkor tanuld meg, hogy minden kritika, bántás, sértés csakúgy lepattanjon rólad. Lépj tovább és ne sajnáltasd magad!

A "lelketlen" 19/L

2010. márc. 10. 15:31
 27/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Am meg az utolsónak:Nézd én nem is törödök a beszolásokkal de egy idő után kiborulok és akkor hát.....

2010. márc. 10. 18:01
 28/39 anonim ***** válasza:
Utolsónak üzenném hogy valahol igaza van !!Engem is piszkáltak és soha nem vettem fel de a sors fintora hogy aki a legtöbbet piszkált most 8 éve a párom !!!!Sokan nem is azért piszkálják a másikat mert utálják hanem pont az ellenkezője lehet hogy tetszik neki csak így mutatja ki!!!
2010. márc. 11. 09:32
 29/39 anonim ***** válasza:
engem általános felső tagozatába szekáltak.serdüléskor felszedtem magamra egy pár kilót 20,82 volt a testsúlyindexem. megsúgom, az még a normálba tartozik. meg nem voltam jó matekból. olyannyira, hogyha felszlítottak, olyan lámpalázas lettem, hogy két számot nem tudtam összeadni.meg h szumó birkózó vagyok. midnnen nap piszkáltak nyolcadik évvégére.azóta visszaállt a súlyom, sokan szépnek tartanak, matekból most második félévben már 2 ötösöm van, egyszóval minden rendben gondolhatnánk. a sokéves piszkálódás miatt rászoktam a cigire, piára, gyógyszerezem magam nagyritkán.de az boldogít a legjobban, hogy a nyolcadikban a csúfolódók nagyrésze szakmunkásba mentXD WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HIHIHI és nem lesz belőlük semmi, mert ott is hülyék. 16 lány
2010. márc. 11. 20:15
 30/39 omadjoe ***** válasza:

engem ipari suliban az első 3 évben szekáltak. 3 osztálytársam "szállt rám". elég csunya ügyek lettek belöle, többszöri verekedés, késelés, igazgatói intök, fegyelmik lettek. végeredmény: én most boldog családapa vok. 3 szekálombol 2 meghalt, börtön várt volna rájuk. egy "eltünt" <- ö kábitószerezett.

egyikböl se lett semmi, és senki. pedig ők mondták nekem, hogy megöllek, elöbb megdöglesz, mint én! hm, én élek! és ők??? :D

én is szekáltam egy csajszit, de csak "csipkelődtem", vicceltem vele. ö tisztában volt vele. és ha vmit kért tölem, amint lehetett megcsináltam neki. suli után egy céghez kerültünk dolgozni, csak két külön településre. A céges telon (ingyen volt) sokat beszélgettünk egymással. :D

32/F

2010. márc. 11. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!