Lelkileg kivagyok mi tévő legyek?
Ne aggódj, mindenkinek vannak nehezebb időszakai az életben! Csak kitartás, és ami a legfontosabb, hogy próbálj felülemelkedni a lehangoltságon, még ha nehéz is! Mert hajlamos az ember csak egyre lejjebb kerülni a depresszióban, önsajnálatban. Ebben tud segíteni, ha segítesz olyanokon, akik "még Nálad is rosszabb" :) helyzetben vannak - meglátod, ez csodákra képes!
És amúgy (még ha általánosan is hangzik..:), Isten szeret Téged. És ez nem közhely - próbálj meg figyelni Rá, és kívánom, hogy megtapasztald ezt a csodás érzést!
Fel a fejjel! ;-)
Fel a fejjel:)
Megértem, hogy ez nagyon rossz de légy erős.
De azért nevetnek ki mert kancsal az eggyik szemed?
Nekem a volt barátom is kancsal volt az eggyik szemére de nekem az is tetszett benne:)(És azóta is nagyon jóba vagyok vele)
Meg a legjobb barátnöm is kancsal.
Nekem is 1-2 éve volt az az időszak hogy mindenki nevetett rajtam és senki se barátkozott velem.(Mert nem voltam csontkollekció)
És én is csomószor mentem haza sírva de össze szettem magam és gondoltam hogy jövöre jobb lesz.
És most már elég sok barátom lett és önbizalmat is szereztem magamnak:)
Az a baj hogy ebben a világban már csomóan a külsőt nézik de én soha se azt vettem figyelembe.Belső a lényeg.:)
13/L
Az előző válaszolókkal teljes mértékben egyetértek :)
Hidd el mindenkinek vannak nehéz időszakai,de muszáj továbblépni:) Azok nem barátok akik kinevetnek,próbálj ismerkedni,biztos találsz majd egy igaz barátot akinek bármikor kiöntheted a szívedet. Én is elég gyakran vagyok szomorú sajnos,most vagyok benne az eddigi életem legnehezebb szakaszában .Lehet,hogy ez egy 14 éves lánytól furcsa hallani,de teljesen megértelek és remélem,hogy majd jobb lesz az életed. Mindenesetre sok kitartást :)
Ismerős szitu,nekem is jópárszor volt részem ilyesmiben:( Ne foglalkozz azokkal,akik nevetnek rajtad-tudom,borzasztóan nehéz nem figyelni rá-,de te többet érsz náluk.Próbálj boldognak látszani,ne mutasd ki,hogy szarul vagy.Próbálj nyitottabb lenni a világra és úgy felkelni reggel,hogy a mai nap megint egy új lehetőség arra,hogy vmi jó történjen:)Hidd el,lesz ez még jobb is.Én is ezzel biztatom magam:)És biztos fogsz találni barátokat,csak eddig nem jó helyen kerested:)Próbálj hozzád hasonló embereket találni,vagy hozzád hasonló izlésűeket,igy már lesz is egy közös témátok:)Próbálj ismerkedni,biztos fogsz találni olyanokat,akik szivesen barátkoznak veled.Nem mindenki a küsőt nézi;)A normális emberek tuti nem:)Fel a fejjel,sok sikert:)Nyugodtan irj privátot,ha szeretnél beszélgetni vkivel:)
15(pár nap múlva 16:D)/L
Nem tudom hol kezdjem az ismerkedést.Meg nem vagyok valami bátor ember..:S
Utolsó:Boldog Szülinapot! Írok Privátot:)
Fel a fejjel öcskös! :)
Ne törödj azokkal akik téged szidnak. Jusson eszedbe hogy akik nevetnek rajtad, azok nem a barátaid tudom mert megéltem:(
én nekem is volt 2-3 éve ien esetem mikor 3 évfolyam rám szállt és suliba majdnem idegösszeroppanást kaptam...:(
Ennyire becsültek...De gondoltam hogy túlteszem magam rajta és sikerült, csak akarni kell
15/F
(valter):)
Szia!
Kitartás!
Nekem is volt egy kisebb lelki válságom tavasszal.(Öngyilkos akartam lenni és nem sok hiányzott, hogy véget vessek az életemnek) Akkor neten megismerkedtem egy nálam 4 évvel idősebb lánnyal. A mai napig barátok vagyunk és most ő van lelki válságban. Én mindenben próbálok neki segíteni. Mi még sosem találkoztunk és talán jobb is ez így, mert azokkal az emberekkel akik a közeledben vannak könnyen kerülhetsz konfliktusba, de ha csak naponta/hetente néhány órát beszéltek akkor sokkal könnyebben elkerülhetők a viták:) Brigi(így hívják azt a lányt) mindig itt van nekem ha kell és én is neki. Biztos vagyok benne, hogy neked is szükséged van 1 ilyen barátra.
Sok sikert a barát-vadászatban és KITARTÁS! Ha esetleg szeretnél beszélni velem emailben akkor szólj, megadom a címem(bár kétlem, mert mindjárt leírom a koromat)
Jah és ha lehet a koromra vonatkozó megnyilvánulásokat mindenki mellőzze. Köszönöm.
11/L
Ági
Szia!
Én is hasonló cipőben járok, de n a suli miatt.
Nyugodtan írhatsz privátot nekem is ha akarsz, mert tudok tanácsokat adni szerintem.
De a legfontosabb: NE ÖLD MEG MAGAD!
13/F
u.i.: Várom a privit! :D
Szia Ági vagyok a 11/L.
Ha bármi van tényleg nyugodtan írj a sarkany.agnes99@gmail.com email címre.
KITARTÁS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!