Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lelkileg kivagyok mi tévő legyek?

Lelkileg kivagyok mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Elegem van az életből.Ma gyakorlaton(boltba dolgozzunk).Mindenki szinte rajtam nevetett stb.Még a legjobb barátnak hit emberek is.Ezek után elgondolkoztam kicsit.Hogy az életem egy kész csőd.Nincs barátnőm.Nincs olyan őszinte barátom akibe megbízzak.Senkivel nem tudok csavarogni.Kancsal is az egyik szemem.Nagyon fájt pl az is hogy ma is sétáltam egyet a városba és mindenki boldog.Én meg egyedül sétálok szomorúan.Nem tudok semmi ötletet hogy boldog legyek...17/F
2011. jan. 5. 16:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia :)

Állj meg egy pillanatra és gondolkozz el azon, mit szeretnél az élettől. Tűzz ki egy nagy célt, és kisebbeket, amik segítenek abban, hogy elérd a nagyot, de sikerélményt okoznak, ha sikerül elérned.

Legyenek céljaid, amikért megéri minden nap felkelni.

Rágódj kevesebbet a múlton, élj a jelenben és foglalkozz csak a jövőddel.

A boltban csináld a dolgodat, ne zavarjon mit mondanak mások, de talán az is megoldás lenne, hogyha megkérnéd őket, hogy törődjenek magukkal.

Mosolyogj, a te és a környezeted közérzete is jobb lesz tőle.

Ha látsz valakit az utcán aki boldog, ne irigyeld tőle, hanem agyalj azon, te hogyan érhetnéd el az áhított boldogságot.

Ha gondolod nekem is írhatsz, szívesen segítek (:

Pszichológiát tanulok, úgyhogy némi tudományt is bele tudok vinni :D

22/L

2011. jan. 8. 15:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Mentek a privátok
2011. jan. 8. 15:48
 13/15 anonim válasza:

Én is ezt érzem évek óta mindennap,próbálom lekötni magam sok hobbim van,de türelem kell sok türelem,hogy változon valami,talán fog.

kitartás!

2011. jan. 9. 10:02
 14/15 A kérdező kommentje:
Hobbival nem lenne gond.De mostanában ahhoz sincs kedvem..:S
2011. jan. 10. 01:45
 15/15 anonim ***** válasza:
hallgass zenét ne figyelj senkire, végezz csapatsportot, hidd el a közös játék mindenkit összekovácsol, mi is (a csapat aamiben vagyok) olyan mint egy nagy család. ne foglalkozz senkivel, hidd el velem amióta suliba járok ez megy és ez nem vicc, gimiben elsős vagyok és már annyira nem érdeklenek a többiek hogy szinte átnézek rajtuk a ha röhögnek akkor benyomom a zenét a fülembe és dúdolok, hát kik ők hogy megmondják mit csináljak?? valószínűleg így alakult ki bennem ez a vagány lazafasza stílusom :) van egy célom amit el akarok érni.... nem tudom hol laksz, de pl ha gót metálos darkos punk rocker raszta vagy valami ilyensmi vagy akkor akik szintén ilyenek ők könnyen befogadanak. ja jöhet a privát és sok sikert fel a fejjel 15/L akivel már 10éve ez megy :)
2011. márc. 25. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!