Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ismertek egészség- és környeze...

Ismertek egészség- és környezettudatos kamaszt?

Figyelt kérdés
Minden kamasz carpe diem él, vagy ismertek olyat, aki táplálkozásban elveket követ, élelmiszerben minőséget választ, akkor is, ha a szülei nem erőltetik rá, rendszeresen sportol és óvja a környezetet?
2015. aug. 10. 12:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mivel pótolod a kimaradt állati fehérjét?

Számolod, hogy eleget egyél?

2015. aug. 10. 14:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezekkel eddig csak külön-külön találkoztam.

Van vegetáriánus barátnőm, aki állatvédelemből az, viszont ugyanúgy Tescos paradicsomot eszik, ami hát nem a minőség legmagasabb foka. Én személy szerint zsíros, cukros ételeket is fogyasztok(elég sokat) de többségében olyat, amit itthon termelünk meg, tehát nincs permetezve, mesterségesen érlelve, satöbbi. Nekem ez is elvnek és főként minőségnek számít.

Rendszeresen sportoló(értsd: heti 3-5 alkalommal 2-3 óra) ismerősöm több is van, okuk általában a versenyek megnyerése (tánc, kosárlabda, foci, vívás) és fölös energiák levezetése. (Én nem sportolok, maximum néha biciklizek unalomból.)

15/L

2015. aug. 10. 20:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen sportolok, sok vizet iszom, és próbálok egészségesen élni. Nem eszem kenyeret, vajat, felvágottat, nem nassolok gyakran, a csokoládét kéne még valahogy kiiktatnom. Ha szórakozni megyek akkor viszont iszom alkoholt, de nem dohányzom. Kb. 16 éves lehetettem mikor ez a folyamat elkezdődött amikor észrevettem, hogy az alakom rosszabb irányba kezd változni. A környezetemre oda figyelek, tudatosan soha nem szemeteltem, és amennyire lehet, óvom a környezetet, pl. elzárom a csapot, takarékoskodom.
2015. aug. 11. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!