104kg-val ellehet kezdeni egy terhességet? Ki lehet hordani a babát egészségesen? októberben lejár a gyedem a kislányommal aztán csak a gyes lesz. Milyen anyagiakban részesülnék?
Igen, miért ne lehetne? Nem ideális súly, magasabb az esély a GDM-re és magas vérnyomásra, stb., de ez még nem jelenti azt, hogy ezek szükségszerűen elő is jönnek.
A GYES-es dologhoz nem értek.
Nincsen hormon zavarom. A babát nem azért akarjuk mert lejár a gyed, hanem mert igazán szeretnénk kistesót. Most küzdök inkább a súlyokkal mint majd évek múlva. Cssak 22 éves vagyok a kislányom kihordásakor közel 30kg-ot szedtem fel. Nagyon kövér vagyok és tudom is, nem kell mondani, de egysszerüen nem megy le semmi. Szeretnék többet mozogni, de nincs időm a kislányom mellett. Na meg ha teherbe esnék ott aztán a futás kizárva. a diéta meg igy is nagyon nehéz és mégis eredménytelen.
köszönöm a válaszokat
Persze, hogy ki lehet. Gondolom a nagytesot is tulsullyal szulted, max nem ekkoraval. A cukorra, vernyomasra kell odafigyelni. Ha szeretnetek kistesot, boldogok vagytok, akkor hajra! :)
Gyest fogsz kapni terhesseg alatt. Aztan ha megszuletik a kicsi utana jar a tgyas, kesobb gyed es gyes a kicsi utan. A nagyra eso gyest is kapod ameddig jar, bar az csak par honap lesz mert mire megszuletik a kicsi, kb lejar a gyes. Meg dupla csaladi es adokedvezmeny.
El lehet kezdeni. Én 98 kg-mal kezdtem, 96-tal mentem szülni, és 90-nel jöttem haza a kórházból. (Ennek ellenére az alakom rosszabb, mint a terhesség előtt, de mindegy).
Ettől függetlenül a saját érdekedben törekedned kell az egészséges(ebb) életmódra. Sok zöldség és hús, kevés cukor és liszt. És persze heti 2 alkalommal mozgás.
A gyes részhez én sem értek.
"Na meg ha teherbe esnék ott aztán a futás kizárva."
A futás most is ki van zárva, ekkora súllyal nem lehet futni. Gyors gyaloglás, ellipszis vagy biciklizés.
Én viszont azt mondom, ne ess így teherbe. Nekem nincs súlyfeleslegem, a terhesség előtt sem volt, de így is iszonyatosan megterheli a lábaimat a 15 kg, amit felszedtem (33 hetes vagyok)Levegőt is alig kapok. Ennyi túlsúly+egy terhesség véglegesen eldeformálhatja a gerinced, ami életed végéig fájni fog, arról nem is beszélve, h ez a babádra is veszélyes. Mivel eleve kövér vagy, nem szednél fel megint 30 kilót valószínűleg, hanem csak 8-10-et, de a már meglévő kilókhoz már ez is rengeteg.
Ha még hozzávesszük, h már így sem érzed jól a magad a bőrödben, akkor gondold el, hogy fogsz kinézni egy újabb babavárás után.
Előbb mindenképp próbálj meg lefogyni, akkor is ha kemény, akkor is, ha lehetetlennek tűnik, tedd meg ezt magatokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!