104kg-val ellehet kezdeni egy terhességet? Ki lehet hordani a babát egészségesen? októberben lejár a gyedem a kislányommal aztán csak a gyes lesz. Milyen anyagiakban részesülnék?
4-es vagyok. Mondom én ugyanebben a cipőben járok, és azt mondom a mozgás szervezés kérdése. Én egy órával korábban kelek, és azokat a dolgokat amiket eddig alvásidőben csináltam megcsinálom reggel, alvásidőben pedig tornázom.És heti egy este 1 órát apa van a kisfiunkkal, én meg elmegyek úszni.
Igaza van a 11-esnek, mi van még 20-30 kg felszaald? És két gyerek mellett pláne azt fogom mondani, hogy nincs időd mozogni. Ha 22 éves vagy még csak igazán nem nagy gond ha vártok még mondjuk fél évet, addig leadsz valamennyit. Én 34 vagyok, és így is ezt mondom. Pedig nekem sürgősebb lenne :).
Szerintem nem megfelelő a diéta, vagy nem pontosan csinálod.
A 160-180 grammos Ch diéta valóban hatékony és nem jár éhezéssel. Sok mindenre oda kell figyelni, ezért kifejezetten ajánlom, hogy dietetikushoz menj el és okíttasd ki magad a diéta pontos mikéntjéről.
Mozogni pedig igenis lehet gyerek mellett. Egy órával korábban felkelsz, amíg a párod is otthon van és addig el tudsz menni edzőterembe, vagy otthon tornázni. De a gyors séta is csodákra képes megfelelő étrenddel. Gyors séta pedig kivitelezhető babakocsival is.
A legjobb a fokozatosan nehezített súlyzós edzés. Ugyanis az izomzat nyugalmi állapotban is több kalóriát használ fel, tehát gyorsul az anyagcsere.
Írd le a diétádat pontosan, akkor tudok válaszolni, hogy azzal van-e a gond.
Kifogás, hogy nem tudsz lefogynod. Mozognod sem kellene, elég lenne a diéta, mert ekkora súlyból még bőven lemegy mozgás nélkül is.
A nővérem is hízékony alkat.. 72 kilóval kezdte és az első 5 hónapban 16 kilót hízott. Ekkor észhez tért és diétázni kezdett terhesen az orvos jóváhagyásával. A maradék 4 hónapban egy grammot nem hízott. Azóta eltelt egy év és ma már 64 kiló úgy, hogy nem mozgott a babával való sétálgatáson kívül. Csak diétával..
Terhesség előtt egyébként éveken át küzdött, próbált fogyni, nem ment neki, legalábbis ezt mondta.. Hát azért a közel 90kg már elég motiváció volt neki és mégis ment.
Neked is menne.
A helyedben előbb minimum 20 kilót fogynék, utána pedig terhesen is nagyon figyelnék arra, hogy mit eszek.
Miért ne lehetne?
Persze nem a legjobb ekkora súly. Nekünk becsúszott a baba mikor 103 kg voltam, nem voltam cukros, egészségesen született a kislányunk, 10 kg híztam, észre se vettem h terhes vagyok. Viszont most h a második védekezés mellett összejött mikor elkezdtem a fogyókúrát na most érzem igazán h rossz ez a sok súly h a nagyobbat emelgetni, rohangálni kell vele. Most 113 kg voltam eddig csak fogytam most 37 heted vagyok, most sem vagyok cukros. . Egy játszóterezés már megterhelő.
Én azt ajánlom h előbb próbálj leadni. Így h van nagyobb gyerek sokkal nehezebb lesz. Már itt a paradicsom, sok féle gyümi ezekkel lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!