104kg-val ellehet kezdeni egy terhességet? Ki lehet hordani a babát egészségesen? októberben lejár a gyedem a kislányommal aztán csak a gyes lesz. Milyen anyagiakban részesülnék?
Figyelt kérdés
a párommal 5 éve vagyunk együtt van egy 20hónapos kislányunk. Nagyon sok túlsúllyal küzdök.2015. jún. 2. 14:32
21/21 anonim válasza:
Nekem ezen akadt meg a szemem: "Szeretnék többet mozogni, de nincs időm a kislányom mellett." Naponta ha csak fél órát mozognál és odafigyelnél az étkezésre biztos vagyok benne, hogy menne le a súlyodból. Ha nincs napi fél órád magadra, hogy lesz időd a a kislányod mellett még egy babára, ő nem napi 1 órát igényel. Én 1 éve szültem, szeretnék majd még egy babát, de nekem is majdnem 15 kiló feljött, igaz nekem nem terhesség alatt hanem szülés után de pont nemrég beszélgettünk erről és én úgy vagyok vele, hogy először szeretnék legalább 10 kilót fogyni, feltuningolni a szervezetem vitaminokkal és utána belevágni csak a babaprojektbe. Én pl. nagyon vizesedtem egy idő után és volt is gond szülésnél sajnos, úgyhogy én nem reckíroznám meg újra. A baba miatt is meg magam miatt is szeretnék fogyni, mert most se érzem magam olyan jól a bőrömben, főleg ha még 10-20 kiló rájönne a következő terhesség alatt, na azt már még ennyi erőm, meg kitartásom se lenne ledolgozni. Szóval el lehet kezdeni, ki is lehet hordani, jó esetben a babának sem lesz baja, de gondolj magadra is és a saját egészségedre is, ne csak a babádéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!