Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Beleszólsz kamaszgyereked...

Beleszólsz kamaszgyereked öltözködésébe?

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 16:10
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Én 15 vagyok, Elég feltünően, kihívóan öltözködöm(hipózott farmer, martens bakancs, körbenyirt fejlakkozott haj) és nagyon határozottan öltözködök így, ezért nem is szólnak bele soha. Max ha szerintük hülyén áll.
2010. márc. 10. 17:31
 22/25 anonim ***** válasza:
Anyum nekem soha nm szólt bele hogy öltözködöm.. szerintem semmi közzük hoozzá:)
2010. márc. 11. 18:46
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
IGEN,Beleszólnak:Ne legyen kinn a derekad,öltözz fel rendesen,Ne fessd kimagad, olyan vagy mint egy múmia,vedd ki a harangokat a füledből,Ebben nem tudsz járni,piros harisnya iskolába?Hol jársz te? Soha nem hallgatok rájuk, kivéve ha én kérdezek rá!!!!!!!!! 12/L
2010. márc. 27. 07:14
 24/25 anonim válasza:
Legyél sportosan elegáns én is kamasz vagyok de a kirívó ruhákat ki nem állhatombár nagyon szeretek öltözködni én inkább hordok sportosan elegáns vagy szolídan elegáns cucokktat:Camel,Hugo Boss ,Zara Vans Etnies DC STB !Én ezeket horom és veszem vetetem ja meg tommy hilfger!
2010. máj. 9. 21:39
 25/25 anonim ***** válasza:
Én 14 vok, lány, és az emo stílust követem... Szüleim szoktak kritizálni, de lesz.arom...
2010. aug. 25. 20:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!