Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok és nagyon sok mindent tudok egyedül sütni főzni.Sütni tudok:muffint,almamorzsát,mini tortát:D,csokis sütit.Főzni tudok:rántotthúst,krumplipürét,rizst,rablóhúst meg ilyeneket.DE tavaly nyáron 2000 forintból a barátnőmmel (mivel egyedül voltunk otthon mert náluk aludtam de a szülei dolgoztak pénzt meg elfelejtettek adni szóval zsebpénzünk ráment) reggel elmentük vásárolni ebédre csináltunk mézes-mustáros csirkét rizzsel.Ketten nuku felnőttel:D

Finom volt nagyon:D

2010. márc. 6. 20:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%
miért kellett lepontozni??:Oaztmondtam,hogy ügyes vagy...meg azt,hogy ennyi idősen én is tudtam.ezen mi sértő vagy bántó?
2010. márc. 7. 11:11
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Én is tudtam 12 évesen. Most, 17 évesen egy heti menüt simán összeállítok, de ha elémraksz egy szakácskönyvet, azt is végigfőzöm/sütöm neked.
2010. márc. 7. 14:38
 13/21 anonim ***** válasza:
71%

Ügyes vagy:)

Szerintem nem lehet ezt hamar kezdeni.

Én már ovis koromban ott sürögtem-forogtam mamám mellett a konyhában,főleg amikor tésztát csinált.Ők sosem vettek tésztát,mindig mamám csinálta:)

Én is sok mindent tudok már csinálni.A szüleim szokták is mondani,hogy ha valami történne és pár napra egyedül maradnék akkor sem halnék éhen.

Én ezeket tudok csinálni:

Bolognai,rakott krumpli,baconbe tekert máj,pizza, lencsefőzelék,tojásrántotta,bözsike almás krémese,csíkos süti,kijevi krémes,lajcsi szelet,palacsinta,császármorzsa.Múlt hétvégén töltöttkáposztát tanultam főzni:)

Szerintem jó,hogy tudsz néhány kaját csinálni,mert így nem veszel el a világban.Főleg,ha egyszer kolis leszel,ott is össze tudsz dobni valamit,vagy ha a szüleid nem tudtak főzni nyáron,mert dolgoznak.Így nem az lesz az első,hogy pizzát rendelsz,hanem te fogy főzni:) Még a szüleid is örülnének szerintem,ha este lenne finom vacsi.

15/L

2010. márc. 7. 16:10
 14/21 anonim ***** válasza:
62%
Megetted?Finom volt?Akkor egészségedre!
2010. márc. 7. 20:02
 15/21 anonim ***** válasza:
54%
Ilyen hülye kérdést feltenni...
2010. márc. 9. 13:44
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
Mivan neked feltűnési viszketettséged van..vagy tényleg, inkább szeretethiányod ?? Most azt várod hogy majd mindenki olyanokat ír hogy jajde ügyes kislány vagy:D amikor ezeket rohadtul nem nehéz megcsinálni és szerintem alap dolog főleg ha szeretsz főzni.. pff..*
2010. márc. 9. 13:45
 17/21 anonim ***** válasza:
54%

Ügyes!:D:D

én is tudok pár dolgot,de engem nem tudom,hogy miért még nem köt le a főzés pedig ha csinálom akkor szeretem csak nekikezdeni utálokxD.amugy barátnőmmel én is csináltam már ilyesmit.:D

13/L

2010. márc. 9. 20:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy :) 12 évesen én még nem tudtam ilyeneket. 16-17 évesen tudtam főzni húslevest meg pár főzeléket, mást nem nagyon. 19 évesen költöztem el otthonról, akkor tanultam meg több dolgot, de végülis nekem ez sosem volt nagy parám, mert úgy voltam vele, hogy ami receptben le van írva, azt nem lehet nagy kunszt megcsinálni. És tényleg nem az, csak sokan nem bíznak magukban. Jó, nem a legnehezebbel kell kezdeni, kell némi rutin, de egyszerű kajákat bárki meg tud csinálni. A te ügyességed is szerintem abban nyilvánul meg, hogy bele mersz kezdeni, odafigyelsz arra, amit csinálsz, és ez tök jó. Meg az is, hogy van lehetőséged rá. Nekem anyukám alig engedte, hogy próbálgassak, mert mindig azt mondta, hogy most siet, nem ér rá megmutatni, hogy mit hogy kell, csak nagy ritkán.
2010. márc. 17. 23:54
 19/21 anonim ***** válasza:
67%
14 éves lettem múlt héten, és én is tudok sütni, meg főzni egy csomó mindent, szakácskönyvből meg teljesen egyedül bármit. Nem tudom mi ebben nagy szám...
2010. márc. 18. 17:57
 20/21 anonim ***** válasza:
54%
grat minden gyereknek aki szeret és tud sütni/főzni
2010. márc. 18. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!