Mit gondoltok erről?
12 éves vagyok és nagyon sok mindent tudok egyedül sütni főzni.Sütni tudok:muffint,almamorzsát,mini tortát:D,csokis sütit.Főzni tudok:rántotthúst,krumplipürét,rizst,rablóhúst meg ilyeneket.DE tavaly nyáron 2000 forintból a barátnőmmel (mivel egyedül voltunk otthon mert náluk aludtam de a szülei dolgoztak pénzt meg elfelejtettek adni szóval zsebpénzünk ráment) reggel elmentük vásárolni ebédre csináltunk mézes-mustáros csirkét rizzsel.Ketten nuku felnőttel:D
Finom volt nagyon:D
Ügyes vagy:)
Szerintem nem lehet ezt hamar kezdeni.
Én már ovis koromban ott sürögtem-forogtam mamám mellett a konyhában,főleg amikor tésztát csinált.Ők sosem vettek tésztát,mindig mamám csinálta:)
Én is sok mindent tudok már csinálni.A szüleim szokták is mondani,hogy ha valami történne és pár napra egyedül maradnék akkor sem halnék éhen.
Én ezeket tudok csinálni:
Bolognai,rakott krumpli,baconbe tekert máj,pizza, lencsefőzelék,tojásrántotta,bözsike almás krémese,csíkos süti,kijevi krémes,lajcsi szelet,palacsinta,császármorzsa.Múlt hétvégén töltöttkáposztát tanultam főzni:)
Szerintem jó,hogy tudsz néhány kaját csinálni,mert így nem veszel el a világban.Főleg,ha egyszer kolis leszel,ott is össze tudsz dobni valamit,vagy ha a szüleid nem tudtak főzni nyáron,mert dolgoznak.Így nem az lesz az első,hogy pizzát rendelsz,hanem te fogy főzni:) Még a szüleid is örülnének szerintem,ha este lenne finom vacsi.
15/L
Ügyes!:D:D
én is tudok pár dolgot,de engem nem tudom,hogy miért még nem köt le a főzés pedig ha csinálom akkor szeretem csak nekikezdeni utálokxD.amugy barátnőmmel én is csináltam már ilyesmit.:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!