Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok és nagyon sok mindent tudok egyedül sütni főzni.Sütni tudok:muffint,almamorzsát,mini tortát:D,csokis sütit.Főzni tudok:rántotthúst,krumplipürét,rizst,rablóhúst meg ilyeneket.DE tavaly nyáron 2000 forintból a barátnőmmel (mivel egyedül voltunk otthon mert náluk aludtam de a szülei dolgoztak pénzt meg elfelejtettek adni szóval zsebpénzünk ráment) reggel elmentük vásárolni ebédre csináltunk mézes-mustáros csirkét rizzsel.Ketten nuku felnőttel:D

Finom volt nagyon:D

2010. márc. 6. 20:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
46%
mit vársz mit gondoljunk erről? én arra gondolok így hirtelen, hogy egyrészt ügyes vagy, másrészt ezt szerintem szeretethiány váltotta ki. anyukádék nem törődnek veled? esetleg nem tudod mivel lekötni magad. ott vannak a könyvek, ha a suliban most teljesítesz, nem lesz szükséged a fentebb említett dolgokat jobban elsajátítani.
2010. márc. 6. 20:31
 2/21 anonim ***** válasza:
77%
Nah én meg 15/F vagyok, és én is tudok sütni, és főzni sok mindent. Egy receptet elém raksz, gond nélkül meg tudom csinálni, van annyi tapasztalatom. Ez szerintem a fiúknál ritka.
2010. márc. 6. 20:39
 3/21 anonim ***** válasza:
55%
téged érdekeltek a gondolataim.. most döntsd el, hogy mit vársz a válaszolóktól. a véleményüket, vagy azt, hogy ajnározzanak
2010. márc. 6. 21:07
 4/21 anonim ***** válasza:
68%
tudsz főzni,ügyes vagy.én is tudtam ennyi idősen.ennyi
2010. márc. 6. 22:18
 5/21 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nagyon ügyes, talpraesett kiscsaj vagy. Ne törődj a kellemetlen "beszólókkal". Egyáltalán nem jellemző, hogy ilyen idősen egyáltalán érdekli a kortársaidat a konyha. És nem attól van, mert nem foglalkoznak veled. Ez sem rosszabb dolog, mint órákig tv-zni vagy gépezni, sőt! Lehet, hogy most alapozod meg a jövőbeli munkádat :)))
2010. márc. 6. 23:09
 6/21 anonim ***** válasza:
42%
A mézes-mustáros csirke jól hangzik. : D
2010. márc. 7. 09:14
 7/21 anonim ***** válasza:
42%
Go pussy and make me a sandwich. : )
2010. márc. 7. 09:15
 8/21 anonim ***** válasza:
49%
húha most tapsoljak? vagy mi?
2010. márc. 7. 09:45
 9/21 anonim ***** válasza:
38%
Hát szerintem más nem tud főzni rántott és rablóhúst,( bár az nem tudom, mi...) szóval ügyes vagy!
2010. márc. 7. 10:43
 10/21 anonim ***** válasza:
68%
Én tapsolok. 13 vagyok, és max egy palacsintát, vagy egy kis tésztát, pudingot, daramammát :)HIHI tudok csinálni. Vagyis csináltam sütit, hogy anyu állt mellettem, és mindenben kijavított. De az, hogy valami nyres húshoz hozzányúljak, PFÚJJ!!! De a barátnőm még egy kakaót vagy kávét sem tud csinálni. Tényleg. Én is meg akarok tanulni sütni:)
2010. márc. 7. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!