Mit gondoltok erről?
Én egyetértek vele. Ha gond van, a felügyelő tanároknál, nevelőknél biztos van telefon, és valószínűleg van telefonfülke is a közelben, ha napi kapcsolatot szeretnétek. Bár én már az iskolába sem engedném be a telefonokat, portán reggel leadni, aztán kifelé visszakapják.
Ha nem tetszenek a feltételek, akkor másik tábort kell választani.
Ja és egyébként iszonyat "paramami" vagyok, de ezzel a telefon-nélküliséggel egyetértek. Legalább ott ne legyen ebből versengés, h kinek "menőbb", drágább a telefonja.
Utálom, amikor a válaszokban azt olvasom, hogy "régen is felnőttek x dolog nélkül a gyerekek", de ebben az esetben igaznak érzem. Hiszen régen és most is vigyáznak rájuk felnőttek, akik el tudják érni a szülőket baj esetén.
14 éves lány.
Nem tudtam, hogy beírattak, de már muszály mennem. Én igazából..kibírom mobil nélkül, de mégis, mi az hogy nem lehet oda vinni??
Most már "felvételt nyertem a táborba..." szóval muszály mennem. Egyáltalán nem akartam, de már megbékéltem...maximum olyat teszek amiért előbb hazaküldenek...:)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!