Mit gondoltok erről?
:)
köszi a válaszokat, még jöhetnek!
Igen, azt látom hogy ellennél :D
Köszönöm neked is a válaszodat! Hasznosítom a tudásodat és az ötleteidet :)
Egyébként lány vagyok és a rövid szoknyára gondoltam, csak túrázni fogunk, meg szemetet szedni meg ilyesmi :S és nem igazán kényelmes ://
Mi az, hogy tilos? Te jelentkeztél oda(még ha nem is akartad), te fizettél érte, olyan nincs, hogy tilos.
Ha én lennék a szülőd, tuti, hogy nem engednélek el telefon nélkül! És ne is menj el nélküle, ha nem szeretik, tedd bele a táskádba, de vigyél töltőt is. Ha esetleg olyan kedved lenne, hogy föl szeretnél valakit hívni, vagy valami baj történik, rosszul vagy(bármi megeshet!), stb., akkor rögtön tudj szólni a szüleidnek. De tényleg elengednének így...? :S
Köszönöm mindenki válaszát!
Igen, én is úgy gondoltam, hogy viszek!
Uristen...Linkeld már ezt a tábort, nagyon kíváncsi vagyok rá. O_o
Amúgy én nem engedném el a gyerekemet telefon nélkül. Meg igaza van annak, aki azt írja, hogy te fizetsz ezért, hogy lehet tilos valami. Szerintem ha én fizetek valamiért, akkor avval a valamivel legyek maximálisan elégedett.
Köszi a választ!
Nem szeretném belinkelni, nagyon sajnálom :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!