Kamaszok, ti hogy tervezitek a jövőt?
Tudom furcsa kérdés de hogy tervezitek a jövőt? Egyetem? Munka? Család? Lakhely?
Csak kiváncsiságból kérdezem
Én 15 éves vagyok, utolsó évem lesz általános iskolából de fogalmam sincs hova szeretnék menni középiskolába, milyen munkát szeretnék és hol, még a családról sincs elképzelésem, fiatal vagyok változni fog de furcsa hogy mindenki már tudja csak én nem.
Légyszi kort és nemet is írjatok
világéletemben valami rajzolós-festős munka volt minden vágyam.Kb 10 évesen döntöttem úgy,grafikus leszek.2 év múlva restaurátor,majd újabb két év elteltével festőművész és rajztanár szerettem volna lenni.Nyilván ebből képtelenség idehaza megélni,így erősen gondolkodtam külföldön.
Most ,16 évesen az MKE látványtervezői szakát néztem ki magamnak,díszlet-és jelmeztervezésnél jobbat tényleg el sem tudnék képzelni. Persze nem csak ilyen légből kapott dolgok ezek nálam,teszek a céljaim eléréséért.
Család...nos,ha ezalatt apa-anya-gyerek(ek) felállást értesz,akkor nekem olyanom nem valószínű,hogy lesz,ugyanis gyereket nem akartam soha,esetleg örökbefogadásról lehet szó,ha 30+ évesen netalántán rájönnék,hogy hiányzik a gyerek az életemből.
Hogy hol szeretnék lakni? Mindenképpen Magyarországon belül valamelyik nagyvárosban.
(Persze ezek csak tervek nagyvonalakban,ezek közül csak a művészeti irány a biztos,alakulhat máshogy is)
Neked pedig sok sikert a továbbtanuláshoz!:)
Bocsi a késői válaszért,nem tudom érdemes-e még válaszolni de azért leírom :)
Nagy álmom hogy bekerüljek a válogatottba,mint apum,és eredményeket szeretnék elérni akár nagy versenyeken is (világbajnokság,európa bajnokság) aztán elmennék egyetemre az unokatesómmal,ugyanis mindketten programozók szeretnénk lenni :) egyetem után elkezdenék dolgozni,és ha meg lesz a pénz,akkor szeretnék majd egy kertes házat venni. Budapesten szeretnék lakni,férjjel és 1 vagy 2 gyerekkel :) Sok különleges dolgot ki szeretnék próbálni,el akarok jutni mindenhova ahova lehetséges :) később amikor van rá lehetőség,az egyesületem edzője szeretnék lenni,és oda járni egészen életem végéig,mint sokan az idősek közül...
Aztán hogy mi lesz...majd kiderül akkor :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!