Kamaszok, mikor tartotok valakit lúzernak, milyen embereket tartotok annak?
Az előzőnek tökéletesen igaza van. Nincs az a probléma amit nem lehet megoldani. Idegesítenek azok az emberek akik csak rinyálnak válogatás nélkül mindenkinek hogy nekik milyen rossz életük van és 15 évesen meg akarnak halni neg depressziójuk van. Ha meg ajánl nekik az ember egy reális megoldást akkor keresik a kifogásokat mert kényelmesebb panaszkodni mint bármit tenni azért hogy megoldják a problémát. Akkor meg mit csinál? Rinyál tovább és én vagyok a paraszt ha fél év után megmondom neki h nem érdekel. Utálom azt a szöveget hogy "nem bírom tovább kinyírom magam." Viccel? Minek jelenti be? Fogja be a száját, viselkedjen méltóságteljesen és tegye meg! És ha az ilyenemberekhez odamegyek egy pisztollyal, könyörögne hogy ne lőjem szét a hülye fejét. Ugyanisbnem hülye csak lusta megoldani a gondjait. Az ilyen emberek az igazi vesztesek és egész életükben azok is lesznek. Egy volt osztálytársam mindig azért panaszkodott mert 15 évesen szűz. 1. Ez nem olyan egyedi eset 2. senkit se erőszakolnak meg a lányok. Ha csak sajnálja magát attól nem változik semmi. Akkor meg hogy a lányokkal sajnáltatják magukat úgy is fognak meghalni. Emellett sokan hazudnak mindenféle marhaságot. Volt aki azt mondta hogy ököllel veri az apja a fejét. Mindezt úgy hogy nekem meg éppen monoklim volt mert hétvégén bemostak egyet. Rajta meg nem látszott semmi.
Emellett még elég szánalmasnak tartom azokat akik mindenáron ki akarnak lógni a sorból valamivel és ettől jobbnak érzik magukat a többi embernél.
Végül azokat akik hülyeségeket beszélnek és ha valaki szól nekik hogy nincs igazuk akkor meg vannak sértődve. Pl. ismertem egy csávót aki nagy zeneértőnek tartotta magát de nem lehetett meggyőzni hogy a Green Day egyik számának nem a Queen az előadója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!