Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti lenézitek az...

Kamaszok! Ti lenézitek az alacsonyabb embereket?

Figyelt kérdés

Én 16/L vagyok és mindössze 156-157 centi körül.

Önmagammal nincs gondom, de sok rokonom mondta, hogy a mai világban a magasság is számit és egy alacsonyabb olykor hátrányban van. És azóta naponta rosszul érzem magam emiatt. Milyen hibám van nekem ? Apum is csak 170 centi, hogyan lehetnék én magas ? ...

2010. aug. 17. 19:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, én 150 cm, vagyok, és még soha nem volt belöle hátrányom! (Eltekintve attól, hogy a szekrényben a felsö polcokhoz székre kell állnom, ha valamit keresek).

Se álláskeresésnél, se a munkahelyen, se kapcsolatteremtésnél nem volt problémám, és neked sem lesz, ha emiatt nem tartod magad hátrányos helyzetünek.

2010. aug. 17. 19:58
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

kedves rokonok, menjetek a p.csába

neked meg: newermind

2010. aug. 17. 20:00
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
w-vel :) ügyesvagyokjólvanfiam.. :)
2010. aug. 17. 20:01
 4/18 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem nézem le az alacsony embereket. Apukám akkora, mint én, anyukám sem sokkal magasabb. Anyai nagyszüleim is alacsonyak, apai nagymamám kifejezetten kicsi, nagypapám nagyon magas. Én is magas vagyok, testvéreim is (bár nem egy az apukánk).
2010. aug. 17. 20:07
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Én csak 152 centi vagyok, de nincs belőle hátrányom. :D És nem nézek le senkit a magassága miatt.

15/l

2010. aug. 17. 20:20
 6/18 anonim ***** válasza:

A rokonaim engem is kikezdtek ebben a korban. Akkora bunkok, hogy nem is gondolnak arra, milyen hatassal van ez a tovabbiakra tekintve.

Nallunk mindenki magas, barna szemu es haju es hosszucombu es csinos. En meg voltam a szemukben a rut kiskacsa. 152 cm, szemuveges, kekszemu, nagyhatsos a melleimrol nem is beszelve ami evekig tartott, hogy megbaratkozzam veluk!

Aztan egyszer Miamiban voltam nyaralni baratokkal es ezekre a mellekre buknak az amerikai pasik! Ott volt mellettem a magyar szemmel nezve gyonyoru hosszu labu magyar no, de a pasik ram ragadtak furtokben. Nagyon kellemetlen volt(nem szoktam a figyelmet). Mert ugye elozoleg az onbizalmamnak evekig adott a csalad es a magyar tarsadalom...

En azt mondom, ez van ami van. Ha nem tetszik el lehet tolni a bringat! Az egyszem hibad neked is az lesz, ami nekem volt: meghallgattad a degradalo dumajukat es a szivedre vetted.

16 eves vagy pont, egy huszassal tobb mint en. Nagyon valoszinu gyonyoru es fiatal csak ezt meg senki nem mondta neked...en mondom! Remelem nem kell Floridaig menned, hogy ezt belasd!

2010. aug. 17. 20:23
 7/18 A kérdező kommentje:

Húú, köszönöm mindenkinek !

20:23- Neked külön köszönet. Remek választ adtál !!! Köszönöm szépen. Bár nem ismerjük egymást és nem tudom hogyan nézel ki, de a stilusodból megitélve szerintem bárhova mész, mindenhol vonzani fogod a jó pasikat ! :-)

Köszi mégegyszer Neked !

2010. aug. 17. 20:28
 8/18 anonim ***** válasza:

Ja...jol megdobta az onbizalmamat a dolog. Utana mar maskent alltam en is a dolgokhoz.

Kulonben is te tudtad, hogy azok az emberek akik alacsonyabbak sokkal intelligensebbek?

A mai agyammal 16 evesen ott belefojtottam volna a szot a nagynenembe akivel evekre megromlott a kapcsolatom emiatt. Anyumnak is mindig mondtam, nem akarok hozzajuk menni...

Szoval ha megegyszer osztjak az eszt hivd fel a figyelmuket arra, hogy mennyi sikeres alacsony ember van ahoz kepest, hogy mennyi sikeres magas...ha van agyuk elgondolkodnak, ha nincs akkor meg fogalmuk sincs arrol, hogy mirol beszelnek es vitara sem erdemesek.

2010. aug. 17. 20:38
 9/18 anonim ***** válasza:
Én pont hogy felnézek az alacsonyabbakkra a magam 178 centijével, persze ha lány. Ismerek olyan fiút, aki 150 centi és olyan agresszív... 14/F
2010. aug. 17. 21:52
 10/18 anonim ***** válasza:
Én is 16 éves lány vagyok,175 cm.Nálunk mindenki pici,apa olyan 5 cm-vel kisebb mint én,minden rokon felnéz rám,és gyakran be is szólnak.Mit tehetünk mi arról,hogy mekkorák vagyunk??Nem mi szabályozzuk.Soha nem nézném le az alacsonyabb embereket,és szerintem soha nem lesz hátrányod ebből,ahogy az előző válaszoló is írta,biztosan egy gyönyörű lány vagy:)
2010. aug. 17. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!