Kamaszok! Ti lenézitek az alacsonyabb embereket?
Én 16/L vagyok és mindössze 156-157 centi körül.
Önmagammal nincs gondom, de sok rokonom mondta, hogy a mai világban a magasság is számit és egy alacsonyabb olykor hátrányban van. És azóta naponta rosszul érzem magam emiatt. Milyen hibám van nekem ? Apum is csak 170 centi, hogyan lehetnék én magas ? ...

Én 163 centi vagyok, de nem nézem le az alacsonyakat. MIért nézném le ? Ez olyan dolog, amiről nem tehet.
15/l

154 cm vagyok és 13/L
mindig én vagyok a kis cuki,édes,aranyos kislány. amit vanúgy hol jól jön de olykor nem vesznek komolyan. Mindenki az aranyos kislányt látja bennem aki ránézésre 8nak tűnik.
8dikos leszek és van olyan 3dikos gyerek aki már nagyobb mint én. Szval a léneg hogy olykor jó és van úgy hogy nem ha kicsi vagyok :S

én is alacsonyak érzem magam :(
164cm 15/F

ez hülyeség:) én nem nézem le őket, és az ismerőseim se. figyelj örülhetsz: szinte bármelyik pasihoz vehetsz magas/tűsarkút:D
14/L - 164cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!