Tényleg gáz ha alacsonyabb a fiú?
A fiú aki udvarol alacsonyabb 3cm-vel és osztálytársaim szekálnak miatta.
13/L
az a 3 cm:D
az nem számít de ha a fiú szemmel láthatóan alacsonyabb az már eléggé az..
Én is tettszem egy, sőt két alacsonyabb fiúnak is. Nekem nem tettszenek az alacsony fiúk, és engem is szekálnak a barátaim, de hát, ez van, ne miattuk ne kedveld őt(persze ha kedveled egyáltalán)!!
14Ł
Gáznak nem gáz sztem de azért 1 fejjel ne legyen már kisseb a fiú mert az inkább furcsa :D
Nekem ilyenre nem kell odafigyelni mert azért valljuk be elég ritka a 180 feletti lány :D
17_F
ez aztán baromfi fontos, most komolyan
szard le, hogy ki mit mondd
ha nem veszed fel a 3 centit, akkor találnak mást, ha azt sem, akkor majd leszállnak rólatok
a szerelem nem arról szól, hogy ki hány centi, még a kinézet sem a legfontosabb
de majd erre te magad is rájössz 10-15 év múlva
sztem nem gáz:D
nkem is volt alacsonyabb "udvarlóm"[nagyon nem szeretem ezt a szót:)]
13/L
Lehet nem kellene írjak mert én már "idősebb" vagyok...
de azért elmondom nektek különösen az első válaszadónak aki azt írta:
"az a 3 cm:D
az nem számít de ha a fiú szemmel láthatóan alacsonyabb az már eléggé az.."
Higgyétek el nekem, lehet most, 13 évesen ez számít, ki mekkora, kinek mekkora a melle, a feneke, hány kg, milyen magas, mennyi pénze van...
Ezek csak külsőségek...1o év múlva senki nem fogja megnézni mekkora a melled, milyen magas vagy...(esetleg a tapló bunkó része az embereknek, más nem nagyon...)
Én 3,5 éve vagyok együtt a párommal, boldogok vagyunk együtt ő majdnem 1o cm-el alacsonyabb nálam. Szerintetek ez érdekel valakit? Lehetne nálam magasabb és tapló...vagy nálam alacsonyabb és rendes. Ti melyiket választanátok?
Nekem ő lesz a férjem. És akinek nem tetszik, hogy nálam alacsonyabb az ne nézzen ránk...Mi sosem kaptunk emiatt negatív kritikát néhány cikizésen kívül, ami igazából csak szeretetből volt csipkelődésnek álcázva:D
Mindegy. Ti tudjátok nektek mi a jó...de sose a látszat alapján döntsetek mert az nem éri meg. Tudom mit beszélek én is most voltam 13 nem rég...
2o-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!