Miért változott meg a fiam? Miért lett lányos? Lásd bővebben alul
Nem tudom miért viselkedik már úgy a fiam, mint egy lány. Evvel az új divattal is kiakaszt, hogy szoknyát szeretne hordani. Pedig nem normális dolog a fiúknál! Már többször összekapot az apjával is, de egyáltalán nem engedelmeskedik és kezelhetetlen. Jövő héten lesz majd neki a 14-ik szülinapja és nem tudom miért kell már egy nagy fiúnak lányosan viselkedni?? Miért kell festenie a körmét bordóra, ha ilyet csak a lányok csinálnak? De mondhatnám a sminkelést is, ez már felháborító! Többet ken már lassan magára, mint amennyit egy korában hozzá illő lány tenne. Aki tud segítsen! Mit teheték én még? Vagy valamit elrontottam? Már nem olyan a viszonyuk. Régebben őszinte volt velem mindig, most folyton ferdít!
Tegnap egy női harisnyát és egy szoknyát találtam a társkájában. A válasza az volt, hogy nem tudja hogyan került oda. Azt mondta, hogy a táncórán véletlenül az egyik lány ruháját tehette el és nem figyelt oda. Ti elhiszitek ezt? Lehet így elrakni ruhát, hogy nem is nézem meg mi az? Egyszerűen nagyon tud ködösíteni! Várom válaszotok!
Az orvosnak teljesen igaza van. Ez a divat sajnos és a fiatalok azt hiszik ez a menő. Nézd meg milyen lányokkal mászkálnak ezek a fiúk. El nem tudod dönteni melyik a fiú és melyik a lány. Ettől még nem meleg csak a divatot majmolja. Pár éve mindenki Discos volt még az is úgy öltözködött aki nem volt az. Ez volt a divat. De nyugi 16 év felettieket nem nagyon láttam így öltözni. Persze kivételek vannak. Elöbb utobb kinövi.
Le kéne vele ülni és elmondani hogy rendben van hogy emos zenéket szeret, szereti az animéket (japán marhaságok és azért abban is öltöznek így asszem onnan is tanul) de nem kéne lányosan öltözni mert azok már nem normálisak. A fiúk nem sminkelik magukat, nem festik a körmüket stb.
divatbol nemhiszem divat
techo
emo
punck
stb
de egyiksem hord szoknyát és harisnyát
majd kiderül milesz.. de azért készülj fel a legrosszabra
na most le leszek pontozva, de úgy érzem le kell írnom:
A kérdező akkor lesz elégedett, ha azt hallja majd( addig hordja a gyerekét pszichológushoz) egy szakembertől, hogy asszonyom, az ön gyermeke nem normális? Mert az utolsó lejegyzéséből ez derül ki. Mármint hogy nem azt mondta a pszichológus, amit hallani szeretett volna a kérdező.
Értem én, hogy nyugtalanító a gyerek viselkedése, de ha már egy doki mondja, hogy nem normális a gyerek, akkor már komoly gondok lesznek...
"Ez tuti biztos hogy homoszexuális?
Elvileg ilyen fajta érzelmeket nem vettem észre rajta. Inkább a lányokat kedveli. Ha együtt vagyunk a suliban, mindig megmutatja nekem melyik most az ő kedvence.
De lehet hogy divatból csinálja, nem?"
éppen ma olcvasdtam egy transzszexuális írását a gyermekkoráról. Ő is a lányok társaságát kedvelte, hiszen lánynak is érezte magát. Nem akart fiú lenni. Ha a fiad ilyen, akkor nem tudod belőle kinevelni, nem tudod megváltoztatni, nem divat, nem fogja abbahagyni. Max hazudozásra kényszeríted. Ülj le vele, kérdezd meg arról miért csinálja ezt. Elviheted pszichológushoz is, de sok értelme nincs.
03-04 19:34
látszik, hogy nincs gyereked!
a gyerekedben vagy bízol vagy nem
ha szülő vagy bízol, nem kutogatsz utána, nem turkálsz a holmijai között, mert a gyerked, akit te szeretsz testestől-lelkestül
max leülsz vele beszélgetni
és nem félemlíted meg, nem vered, nem kinzod, már ha normális szülő vagy, és nem egy állat
Ja, hurcold, pszichológustól pszichológusik, mig nem találsz egyet, aki megerősíti a prekoncepciódat. :( Esetleg rögtön elektrosokkos kezelést ír elő :( és még van képed itt minket kérdezgetni, amikor előre eldöntötted, hogy ez nem normális, és ha kell kivered a gyerekedből ezt a hóbortot, mert belőle normális férfi lesz, ha beledöglik is
hát gratulálok! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!