Van itt olyan aki olyan sokat változott nyáron, hogy szinte egy teljesen új emberl lett?
Hat en nagyon sokat valtoztam,de enm erzem,hogy uj ember lennek.Valtoztam,de onmagam maradtam,haerted mire gondolok...:)
Ugy kulsore,mint a belso tulajdonsagaim is.:)
Én változtam.
Külsőleg nem annyira,max. az 1-2kg. plussz:S
De belsőleg igen.
Tudom,hogy én más vagyok,mint a többi korombeli.Sokak szerint jó értelemben és én is így látom...de sajnos nem igazán tudok érvényesülni társaságban.Nem lennék benne egyéjszakás kalandokban,sőt nem is akarok elkapkodni a szexet.S ha majd megtörténik akkor is úgy,hogy védekezünk.Összességében és máshogy gondolkozok,mint a többiek és emiatt nincs sok haverom,barátom.Ez eddig nagyon zavart,és már arra is gondoltam,hogy megváltozok.Hogy én is havonta váltogatom a pasikat és lefekszek velük.
A nyáron sok mindenre rájöttem önmagammal kapcsolatban.Most már tudom,hogy nem kell megváltoznom,mert lesz aki elfogad és szeret így is,aki meg nem az így járt.Ő vesztett többet nem én.Most már bátran kiállok a véleményem,igazam melett.Régen félénk voltam,nem igazán vállaltam a véleményemet.Most már igen is!
15/L
Hát tavaly jött elő az 'elnyomott énem'.De abból lett is rendesen baj.Pl az igazgatói irodát már-már jobban ismerem,mint a saját szobámat....a kapitányságot úgyszint:)
Ezen a nyáron visszafogtam a bulizást...csak 4szer vagy 5ször voltam el.De a legutolsó ivásomkor annyira sokat sikerült innom,hogy megfogadtam:többet soha :D
Szóval a nyáron nem voltam sokat bulizni,sőt a barátokat is hanyagoltam....de azért még mindig 5percenként leszólít valaki ha megyek az utcán sajna :/
Szóval kicsit bezárkóztam.Lefogytam.Jól akarok tanulni.
Őőő....nem használok annyi sminket.De még mindig úgy öltözök ahogy nekem tetszik,és szarom le mások véleményét.Höööh ^^
hát nem nagyon változtam sem külsöleg,sem belsőleg.
talán csak annyi változás történt,hogy a nyár alatt több barátom lett mint amennyi előtte volt.:D vonzottam az embereket.xD
13/L
Igen.Sokat!
Külsőles 10-12 kg MINUSZ:D
És ezáltal több önbizalmam lett és jobb kedvü,talpra esetebb lettem.És nőiesebb lett az alakom.
Amugy te változtál a nyár alatt??
13/l
Kívülrő nem sokat:PNőiesebb lettemxD ennyi.
De belülrő sokat. Elhatároztam pár solgot, amit be is szeretnék tartani.Szaal.. elég nehéz lesz de hátha sikerül;;)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!