Miért változott meg ennyire az öcsém?
Csak egy tipp volt.Ha lefogyott, akkor a pénzt valószínűleg nem kajára költi.
Az első tippem az volt, hogy elkerült hazulról, és ez megviselte.De ha jól érzi ott magát...
De komoly ok(a) van ha ennyire tiltakozik.
Barátnő ügy?Bár attól még nem kell ennyire lefogyni.
Azért egész héten a menza kaját enni nem ugyan az amit anyud ad neki otthon.
Nem tudom, mert te ismered.
És ha ennyire feltünt a változás, akkor komolyan van vele valami.
Lehet, hogy nincs is semmi baj. Én is sokat fogytam a kollégiumban. A kolis koszt, bármennyire is hihetetlen, és sokan finnyásnak tartják miatta a diákot, nem jó. Nem tartalmas, és nem laktat. Én ha délben ebédeltem, kettőkor már farkas éhes voltam... pedig délben éreztem, hogy tele vagyok... bár olyan is volt, hogy nem kaptunk megfelelő adagot. Nehéz suliba jár? A kolis lét bizony még sok stresszel is járhat, az én arcom is beesett, engem is orvoshoz akartak vinni... én széthajtottam magam, az iskola amit választottam túl sok stresszel járt. Mindezek ellenére ne csodáld hogy nem akar eljönni onnan... a negatívumok ellenére a koli egy jó dolog.
Nyugodjatok meg, biztosan valami ilyesmi áll a háttérben :)
A véleményem szerint drog van a dologban. A gyorsító szerek amiktől fogyhatott 1500-3500 között mozognak grammonként. (fajtától, minőségtől függően) Meg tudja venni, akár valakivel össze is dobhat. Egy héten 2-3 alaklom megoldható ennyi pénzből.
agresszív lett - elvonási tünet is lehet
Orvoshoz is akartuk vinni, akkor is teljesen kikelt magából. - attól fél hogy vérvizsgálaton kiderül, de csak az erre irányuló vizsgálat mutatja ki
lefogyott, beesett az arca - tipikus külső elváltozás
Sosem nevet, mindig komoly, és olyan mintha álomvilágban élne, ha szólok hozzá vmikor csak harmadjára fogja fel h hozzá beszélek, néz maga elé - olyan mintha be lenne szívva, a drogok komolyabbá tesznek mindenkit. Azért néz maga elé, mert nem mer a szemedbe nézni hátha meglátod hogy tág a pupillája
Ez elég sok gyanús jel. Csak beszélgess el vele.. Ha jóban vagytok, el fogja mondani. Mondd hogy nem szólsz anyukádéknak, segíteni akarsz és hogy legyen őszinte nagyon kéred.
A történeted ismerős, lehet hogy ismerem az öcsédet. Ha gondolod írj privit. Nem gonoszságból, inkább a ti érdeketekben, remélem nem ismerem =)
16/L
Majd írd meg mit tudtál vele beszélni.Akát privibe is.
Sok sikert!
A szüleim is úgy tudják, hogy okos szép és jó gyerek vagyok
Ne legyél naív!
...=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!