Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitől változott meg? Mit...

Mitől változott meg? Mit tegyek hogy újra barátok legyünk :/?

Figyelt kérdés

Szóval van egy legjobb barátőm,legyen E.E-vel már 7 éve legjobb barátnők vagyunk..1.-ben ismertük meg egymást,egy osztályba is járunk.Alsóban eléggé kiközösített minket a többi lány,de ez minket nem érdekelt,amíg ott voltunk egymásnak és a fiúkkal is nagyon jóba voltunk/vagyunk.5.-ben már teljesen felbátorodtunk(mert előtte eléggé félősek is voltunk.),de egymáson kivül inkább csak haverjaink voltak,nem barátaink,esetleg néhány fiúbarát.Most hatodik osztályban két lány ( V és Zs,akik legjobb barátnők) elkezdett velünk barátkozni..V-t már születésem óta ismerem,Zs pedig mindig kedves volt velünk,de valahogy nem volt meg a közös téma addig.6.osztályba viszont egyre jobban megbarátkoztunk velük,kialakult a négyes társaságunk,V már fel is írta mindenhova a nevünket,meg hogy Best Friends Forever..Zs-vel egyre többször mentünk el sétálni csak ketten.Ez azért is volt,mert mindkettőnk ugyanakkor lett szerelmes egy fiúba,és nagyon jó érzés volt ezt megbeszélni egymással..Persze sokszor mentük el négyen,de leginkább én és Zs,mert E-nek mindig programja volt,ugyszintén V-nek is..Zs-vel amint hazaértünk az iskolából,már mentünk is el otthonról.Volt közös kutyasétáltatás,vagy felmentünk egy közeli erdőbe..

Tanév vége felé (nem is annyira a vége fele) áprilisba-májusba,azt vettem észre hogy V ferde szemmel néz ránk,amikor én és Zs valamiről sugdolózunk,vagy látja hogy kiirtuk facebookra,hogy sétálunk,stb..V egyik napról a másikra mintha engem és E-t megutált volna,és Zs-nek is mondta amikor odajött hozzánk,hogy 'Gyere már el innen'.Májusba mentem el utoljára sétálni Zs-vel akkor felhozta a témát.

'Látod hogy mostanában V olyan bunkó veled és E-vel'..Mondom igen de miért? Azt mondta nemtudja,de nagyon hirtelen lett ez.Akkor mentünk el utoljára ketten..Az utána lévő napokban Zs nagyon bunkó lett velem és E-vel(de főleg velem :/),hívtam el mindenhova ,de nemakart jönni,ha mellé ültem a suliban: ' fíí,mej már innen ' meg ilyenek voltak..Mostmár egyáltalán nem is barátkozunk..de nagyon rosszul esik,mert nagyon jó lenne ha megint jóban lennék,de nemtudom miért lett ilyen velem..

Bocsánat,hogy kicsit bonyolultan irtam le,de máshogy nem ment.(13/L)

2011. aug. 15. 13:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ebből a történetből arra tudok következtetni hogy V teletömte Zs fejét hülyeségekkel/hazugságokkal rólad meg Eről. Szerintem a legegyszerűbb az lenne ha odamennél Zshez és nyíltan megkérdeznéd tőle (nem bunkó stílusban!) hogy miért romlott meg ennyire a barátságotok és miért távolodott el tőled ennyire.
2011. aug. 15. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:
egyet értek az elsővel. V féltékeny volt arra,hogy Te és Zs ilyen jóban lettetek.ezért V mindenféle marhaságokat,hülyeségek meg kitalált dolgokat és mivel Zs-nek V-volt a legjobb barátnője ezt el is hitte.és ezért ilyen veled Zs.ezért szerintem mikor zs otthon van el kéne menned hozzá vagy ketten beszélnetek kéne,de legjobb ha v is veletek van mert tisztázzátok a férreértéseket. :) sok sikert
2011. aug. 18. 16:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia mi lett a story vége ? Nagyon érdekel
2022. jan. 1. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!