Miért változott meg ennyire a 11 éves lányom?
hm.. nem seemmi. jó neked:), az én lányom is ennyi, de nem produkál ilyen jó változást, bár az is jó hogy rosszat
sem de visszatérve a tiédre: szerelmes, nagylányosodik, megdicsérted/ték, és ez pozitívan hatott, sok minden lehet, de biztos hogy oka van!
Valami nagyon nagy hatással volt rá. Lehet olvasott vagy hallott valami olyat, ami rá ébresztette hogy változnia kell. Mindenképpen utána járnék mi volt az ami kifejtett ekkora változást, mert valami hasonló dolog, teljesen más irányba is elviheti később.
16/L
Igen, lehet valami jo dolog tortent vele, es annyira feldobta, hogy probalja "atadni" a boldogsagat neked is, azzal, hogy segit.
Olvastad Szabo Magda: Szuletesnapom cimu konyvet? Ugyanez a tema, csak ott az tortent, hogy az anyukat baleset erte, es a rendetlen, lusta lany rajott, hogy segitenie kell a szuleinek, mert masok is leteznek, ereznek rajta kivul.
Örülj neki szerintem, mert naagyon nagy szerencséd van! Sok kamasz-anyuka mindent megadna ezert! :)
Élvezd ki, mert jön a kamaszkor... Lesznek a csokievésnél rosszabb dolgok is.. Hidd el nekem. :S :D
33L
néha rám is rámjön,hogy most jó akarok lenni és ilyenkor 1-2napig béke van itthon:D
szerencséd van,hogy a lányodnál több ideje tart:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!