Miért változott meg ennyire az öcsém?
Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdte meg a középiskolát. Kollégiumban lakik, csak hétvégén jön haza. Éppen azért mert ritkábban látom, észreveszem rajta a változásokat mind külsőleg mind belsőleg. Nagyon lefogyott, jó húsban volt mindig, mostmeg olyan mintha beteg lenne, beesett az arca. Sosem nevet, mindig komoly, és olyan mintha álomvilágban élne, ha szólok hozzá vmikor csak harmadjára fogja fel h hozzá beszélek, néz maga elé. Kérdeztük beteg e, mondta nem, kérdeztük tud e eleget enni, mondta persze, pénzt anyuék mindig adnak neki, kaját is kap vasárnap amit elvisz. Ami igazán meglepett az, h agresszív lett, hiszen mindig olyan volt mint egy ma született bárány, főleg velem, most meg van h kiabál, csúnyán beszél. Amúgy a jegyei jók, egy két 3mas, amúgy 4es 5ös tanuló. Amikor anyuék mondják jöjjön inkább haza, hevesen tiltakozik h jó ott neki, vannak barátai stb. Nem tudom mi baja van. Orvoshoz is akartuk vinni, akkor is teljesen kikelt magából.2010. nov. 23. 18:37
11/14 anonim válasza:
valószínüleg az ottani társaság olyan hatással volt rá,h ezt kelltette ki belőle,szerintem nem mond el mindent nektek..
12/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom... a szüleinknek tudom h sok mindent nem mond el, mint ahogy én sem, de egymással mindig megbeszélünk mindent. Pl elmondta amikor 12 évesen kipróbálta a cigit, v amikor barátjánál volt buli és berugott mint egy ökör, én fedeztem anyuék elött, meg sokminden mást, tudja h megbízhat bennem, és nem tudom elképzelni h bármit is titkolna előlem, ez nem naívság, hanem feltétel nélkül bízok benne. Illetve, most kicsit meginogtam ezzel a feltétel nélküliségben, nagyon bánt és idegesít ez a dolog.
2010. nov. 24. 23:44
13/14 anonim válasza:
99% ra mondom neked, hogy a drog.
Volt egy osztálytársam, és is gimibe kezdte, mikor koliba került. Agresszív lett, lefogyott, és még sorolhatnám..., teljesen illik a tesódra. És azt el kell mondanom, elejénte sokszor még ingyen kapják, füvet meg nem olyan drágán lehet szerezni, ha többen veszik még olcsóbb. Még nekem is akart hozni ingyen. Vigyétek el egy drogtesztre, vagy patikába vegyetek, és majd írd meg hogy pozi lett e:S
18/L
14/14 A kérdező kommentje:
Megtörtént a nagy vallatás. Azt mondta, sokat kell tanulnia, ezért fáradt hétvégére, a fáradtság miatt agresszív és bágyadt. Megesküdött, h nem használ kábszereket, hiszek neki. Köszönöm mindenkinek a választ. :)
2010. dec. 16. 02:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!