Miért változott meg a fiam? Miért lett lányos? Lásd bővebben alul
Nem tudom miért viselkedik már úgy a fiam, mint egy lány. Evvel az új divattal is kiakaszt, hogy szoknyát szeretne hordani. Pedig nem normális dolog a fiúknál! Már többször összekapot az apjával is, de egyáltalán nem engedelmeskedik és kezelhetetlen. Jövő héten lesz majd neki a 14-ik szülinapja és nem tudom miért kell már egy nagy fiúnak lányosan viselkedni?? Miért kell festenie a körmét bordóra, ha ilyet csak a lányok csinálnak? De mondhatnám a sminkelést is, ez már felháborító! Többet ken már lassan magára, mint amennyit egy korában hozzá illő lány tenne. Aki tud segítsen! Mit teheték én még? Vagy valamit elrontottam? Már nem olyan a viszonyuk. Régebben őszinte volt velem mindig, most folyton ferdít!
Tegnap egy női harisnyát és egy szoknyát találtam a társkájában. A válasza az volt, hogy nem tudja hogyan került oda. Azt mondta, hogy a táncórán véletlenül az egyik lány ruháját tehette el és nem figyelt oda. Ti elhiszitek ezt? Lehet így elrakni ruhát, hogy nem is nézem meg mi az? Egyszerűen nagyon tud ködösíteni! Várom válaszotok!
Nem emo stílusú véletlenül?
Hááááááát.. ez a "divat" sajnos..
Szerintem rá kéne ijesztenetek egy kicsit.. leülni vele, hogy "Kisfiam.. Te b... lettél vagy mi? Ha nem, akkor miért nézel ki annak?"
Tudom, hogy szemétség, amit mondok most, de ha az én fiam lenne, én tuti utána nyomoznék..
Ha van saját gépe, leellenőrizni az oldalakat amiket böngész, beszélgetéseket az msnen.. telefonját megnézni...stb.
(Tudom, ez nagyon-nagy szemétség..!!)
((Elmesélek egy példát.. egy nap barátom talált egy mobiltelefont.. mivel be volt kapcsolva, megnézte poénból, kié lehet e telefon .. egy kb 14-15 éves emo srácé volt... a készült képek között (fekete festett,félhosszú haj, smink!!! ) Mindenféle erotikus, pózolós kép volt róla a telefonjában..-szájfényes, csücsürítős..félmeztelenes stb-!
Megnézte az smseit, és kiderült, hogy az internetről találkozgat pasikkal ... !! és persze nem csak beszélgetni.... Voltak olyan smsek is, amelyeket lányok írtak (pl. elmegyünk moziba?), no persze az összes lány ki is lett kosarazva..
Az a baj, hogy ezek a srácok, nemcsak a divat miatt csinálják mindezt!!
Nagyon sajnálom, hogy már nem olyan a kapcsolat köztetek, mint régen.. ezért is kamaszok a kamaszok..
Amikor én fiatal voltam, én is brutálisan néztem ki (acélbakancs, szaggatott ruha, fekete rúzs stb), de mégis csak kinőttem! Reméljük a fiaddal is így lesz!
Teljesen összekeveritek a homoszexualitást és a transzneműséget. A meleg fiúk nem akarnak lány ruhában járni, nem festik a körmüket, és nem viselkednek lányosan. Ha valaki az ellenkező nemű szeretne lenne, az transzszexuális, nem meleg.
A lényeg, hogy ne támadólag közelíts a fiadhoz, ezzel csak azt éred el, hogy begubózik, és semmit nem fog neked elmondani. Tedd egyértelművé, hogy mindegy hogy mit érez, akkor is szeretni fogod, akkor megnyílik majd neked.
Vagy búza, vagy emós. Mind a kettőből divat lett sajnos, én ezt tapasztalom...
12/F
Képzeljétek voltunk pszihológusnál és ledöbbentem azon, miszerint most még teljesen normális és elfogadható ez a "divat". Ezt pszihológus monta! Hát ennyit róluk! Keresek majd egy másikat , aki normálisabban áll hozzá és kideríti, miért is csinálja.
Az egyik osztálytársa újságolta, hogy szerinte teljesen normális a szexuális érdeklődése, mert a lányokat kedveli. Az internetes oldalakat, amiket nézeget, mind emo divat vagy sminkelős oldalak. Ez még talán nem ok arra, hogy női ruhákba bújjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!