Vitassuk meg. Mit gondoltok erről?
15 éves vagyok, tanuló. Az iskolába, ahova járok, az előző sulimban, ahová jártam, az utcán, mindenütt azt látom, hogy emos "depressziós" kis nullák, csordába tömörült nehézfiúk és sok más, elég rossz úton haladó kölyökkel van tele a fiatalság. Mindenki tartozni akar valahová, mindenkinek a dominancia a legfontosabb, a sárm meghalt, sok lány a "nőiességet" keresi a másik nemnél. Szerintetek, mi váltotta ezt ki? Én normálisan öltözöm, szép barátnőm van, elég meghatározó szerepem van az osztályban, pedig nem a hülyeséggel vívtam ki ezeket. Sok ember azt mondta, a média hatása ez, pedig én is láttam szépnek mondott cicababákat, vasalt hajú szépfiúkat, hogy nekik pumpálják a respectet, mégis, ha elképzeltem, hogy így hazamegyek, apám kiröhögött volna. A szülőket is szídták. Magyarországon, szinte minden szülő dolgozik mint a gép, mint az enyémek is, és sok más barátomé is. Dehát ez nem indok arra, hogy a saját tudatunkból hülyék legyünk, éveket vesszünk el. Mit gondoltok, mi itt a lényeg, mi miatt választják ezt az utat?
(Tudom, "panasz" már sok kérdésben volt itt, ezzel kapcsolatban, de a miértjét ennek nem találtam.)
én egy cicababa vok de kitünő a tanulmányi eredményem
és a magatartásom is + a szorgalmam
de viszont hisztis se vagyok úgyhogy nem is vagyok olyan nagyon nagy cicababa
meg focizni is jártam 2 évig csak hát egy lábtörés miatt abbakellett hagynom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!