Vitassuk meg. Mit gondoltok erről?
15 éves vagyok, tanuló. Az iskolába, ahova járok, az előző sulimban, ahová jártam, az utcán, mindenütt azt látom, hogy emos "depressziós" kis nullák, csordába tömörült nehézfiúk és sok más, elég rossz úton haladó kölyökkel van tele a fiatalság. Mindenki tartozni akar valahová, mindenkinek a dominancia a legfontosabb, a sárm meghalt, sok lány a "nőiességet" keresi a másik nemnél. Szerintetek, mi váltotta ezt ki? Én normálisan öltözöm, szép barátnőm van, elég meghatározó szerepem van az osztályban, pedig nem a hülyeséggel vívtam ki ezeket. Sok ember azt mondta, a média hatása ez, pedig én is láttam szépnek mondott cicababákat, vasalt hajú szépfiúkat, hogy nekik pumpálják a respectet, mégis, ha elképzeltem, hogy így hazamegyek, apám kiröhögött volna. A szülőket is szídták. Magyarországon, szinte minden szülő dolgozik mint a gép, mint az enyémek is, és sok más barátomé is. Dehát ez nem indok arra, hogy a saját tudatunkból hülyék legyünk, éveket vesszünk el. Mit gondoltok, mi itt a lényeg, mi miatt választják ezt az utat?
(Tudom, "panasz" már sok kérdésben volt itt, ezzel kapcsolatban, de a miértjét ennek nem találtam.)
Én sem értem...Az osztálytársam a suliribanc. Nem tanul, felesel, 2e-s a magatartása, piál , pasizik, közben "ímóós". Már midnenkinek elege van belőle. Pont ma dumáltuk meg páran, hogy mekkora k_rva lett belőle, és hogy kéreti magát, pedig lenne esze tanulni, lehetne erős 4-es tanuló, de ha neki ez így jó...Majd egyszer nagyon rá fog b_szni...:/
15/L
Igen, néha én is csak sajnálkozva nézem őket.
Ha sz*r az értékrend, az baj.
nálunk már nincsenek is emok a tavalyi 9-kel elment mind / a 4 /. a mi iskolánkba amúgy sem voltak 2 éve meg mondom mér utálja őket mindenki oszt megtudtam mik is ezek , hát ... , azóta én se birom őket .
az egyik haverom mondta a legjobbat ,, az emok oan hülyék , szüzen akarnak meghalni ,, .
A sulimab viszonylag "kisegérne" számítok.Nem tartozom konkrétan semmilyen stílushoz.Vannak csinosabb,sportosabb ruháim is,azt hordok,ami tetszik.Nincs konkrét zenei stílus sem,amit hallgatok.Szeretem a Hooliganst,a Tankcsapdát,a Simple Plant,Taylor Swiftet,Avrilt,Miley Cyrus néhány számát és ez azért távol áll egymástól!Nem sminkelem magam agyonra,persze van amikor én is sminkelek,de sosem viszem túlzásba.
Éppen ezért mások szerint nem tűnök ki a tömegből.Pedig dehogynem.Minden 2.csaj festi a haját,erősen sminkkel és tartozik egy-egy stílushoz.Pont ezért nem ők tűnnek ki szerintem.Hiszen rengeteg fiatal sminkeli magát agyon,festi a haját és mondja azt,hogy ilyen meg ilyen stílusba tartozik,és ez más általános,tucat dolog lett.
A természetes lányok viszont jobb helyen kitűnik,nem vegyül el a sok "mű lány" között...
De én nem is akarom,hogy észrevegyenek a suliban és ne legyek kisegér,ha ehhez az kell,hogy festessem a hajam és agyonsminkeljem magam.Nálunk pedig ez a menő:S
Csak sajnos a fiatalok nagy része túlságosan is figyeli a médiát.A média pedig nagyon jól el tudja adni a dolgokat.Így a sok kis tini követi azt amit a média sugall,így lesz annyi divat-emós stb.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!