Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Félek a gimitől?

Félek a gimitől?

Figyelt kérdés
Hárman megyünk gimibe két osztálytársammal.Lett egy osztály chat, bevettek, vannak kb. 10-en benne eddig. Nos mindkét osztálytársam, de főleg az egyik már nagyon jóban lett két lánnyal és két fiúval.. Nekem nem volt jó a chat így tök későn töltött be, akkor már nem tudtam mit írni.:( Tudom, hogy ez még csak pár ember, de ha már chaten se tudtam mit írni, élőben mit csinálok. Gólyanapon próbálok odamenni, de elég zárkózott vagyok.:( Amúgy nincs rajtam semmi gond, a kinézetem átlagos, csak hajlamos vagyok befordulni. Valaki segítsen.:/
2015. jún. 24. 00:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól beírhatsz közösbe írd h.sziasztokmeg érdeklődj vmik felől pl ki hova valósi vagy kérdezz a gólyanapról stb(ne félj tőle örülj h. gimis leszel én most érettségiztem hidd el jó évek várnak rád es ez rajtad múlik, ha nagyon zárkozott vagy próbálj nyitottnak tűnnik mosolyogj beszélgess akkor látják majd rajtad h.pozitív vagy és barátságos) :)
2015. jún. 24. 03:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, ma is tuti fogunk chatelni, majd megkérdezem, hogy melyik nyelvet jelölték másodiknak, mikor jönnek beiratkozásra, és ilyesmi.:) 22 ember nincs benne még a chatben, azért mert párral nem sikerült rögtön össze barátkozni, végülis nem azt jelenti, hogy nem is fogok. Meg amúgy rengeteget tudok beszélni, hülyülni, csak kell idő, amíg megszokom a társaságot.:) Köszönöm a választ:))
2015. jún. 24. 08:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek, próbálj nyitni kicsit. Érdeklődj a suliról, hátha járt már oda valakinek nagyobb testvére, tudnak-e valamit a gólyanapról, stb.
2015. jún. 24. 09:08
 4/4 anonim válasza:

Az általános iskola mindig egy kínszenvedés, mert akkor még ott van a sok idióta, aki majd szerencsére olyan helyre megy, ahová épeszű ember nem :)

DE a gimi..

Ott is vannak idióták, de higgy nekem, nagyon jó lesz :)

2015. aug. 9. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!