Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon félek a gimitől. Mit...

Nagyon félek a gimitől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most leszek 9.-es. Tudom még csak most kezdődött a nyári szünet, de máris félek. Nagyon visszahúzódó,csöndes lány vagyok, eléggé félénk. Attól félek, hogy nem merek majd senkivel sem beszélni, és egész végig egyedül leszek. Én inkább animéket nézek, mangát olvasok, japán zenét hallgatok, japán dolgok érdekelnek. És félek, hogy nem lesznek ilyen emberek az osztályban, és senkivel se fogok tudni beszélni. 34 fős lesz az osztály, angol szakra megyek. A gólyatáborra menni szeretnék, mert állítólag ott barátkoznak legjobban össze az emberek, vagy pont ellenkezőleg, elkövetek vmi hibát, és még sulikezdés előtt kiközösítenek..

14/L

2014. jún. 20. 15:50
 1/4 Misa-chan55 válasza:

Ez kawaii *-* :D

Én is most fogok 9.be menni.

Egy kicsit én is félek hogy mi lesz stb. de mitől félsz? Hogy nem szerzel barátot? Kicsufolnak? Kiközösítenek?

Már az elejétől fogva vedd lazára a dolgot. Ne azt várd hogy oda menjenek hozzád, hanem kapd el az első veled szembejövő lányt és kérdezd meg hogy hivják ilyenek.

Ha elkezdenek piszkálni, szemrebbenés nélkül szólj vissza vlmit és vigyorogj, ne mutasd hogy "fáj". Ha így teszel akkor biztos vlki melléd fog szegődni.

Amugy nézd meg az osztálynévsort, keress rá pár emberre facen és kezdj el beszélgetni vele hogy "hali én is abba a suliba megyek ahova te! mesélj magadról!" ilyenek és mire lesz a golyatábor addigra már lesz egy barátnőd. :D Ne félj csak légy határozott és nem történhet nagy baj.:) haaajráá :3

2014. jún. 20. 16:12
 2/4 anonim válasza:
dobd a félelmet, és legyél király!
2014. jún. 23. 22:39
 3/4 anonim válasza:

Melyik suliba mész?*----* Én is imádom az animékat,mangákat, habár japán zenéket nem hallgatok-csak anime openingeket,meg edningeket. :D- ,de engem nem zavarna.^^

És tényleg tök kawaii vagy.^^ Kérlek ne ijedj meg tőlem. ><

14L

2014. júl. 20. 17:37
 4/4 anonim válasza:
neked nincs ikertesód?
2014. aug. 22. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!