Félek a gimitől. Mert én nem vagyok olyan mint a többiek! Szerintetek mit tegyek?
Én is ilyen voltam annak idején. Szerencsére azért lett néhány barátom is gimiben, nélkülük biztos nem húztam volna ki. Rájöttem, h eddig az volt a hibám, h mindenkinek meg akartam felelni, én is vicceseket akartam volna mondani, h röhögjenek a többiek, de ez hiba! Most, h csak saját magamnak akarok megfelelni, már nyitottabb vagyok, szerencsére egyetemen máshogy mennek a dolgok, mint gimiben, meglátod ott jobb lesz :)
Próbálj önmagad lenni! Amúgy itt a nyár, van időd "gyakorolni" :D
Köszönöm, csak tudod olyan furcsák a mai korombeliek. :/
Még válaszok?
Úgyis lesz barátaid az iskolában. Még a lúzeroknak is vannak barátjai xD a többi lúzer de nem?? :D
Am nemhiszem h ilyen béna lehetsz biztos lesznek haverjaid barátaid ott ne félj annyira.
ugyanez voltam , mint Te most Kérdező
de aztán jött minden magátol, jófej emberek, kellemes társaság, jobb tanárok és pasik
ne akard görcsösen, ülj le vki mellé első nap és kérdezgesd ha szimpatikusnak találod.Vagy majd ő mondja a témákat, hidd el ilyenkor mindenki barátkozósabb mert ettől tartanak amitől Te. Más is fél egy kicsit az új környezettől :)
Ha mindenkivel nem is leszel jóban, semmi vész. Inkább legyen 3-4 ember akivel sokkal szorosabb a kapcsolatod mintha az egész osztállyal jóban lennél és közbe meg nem olyan igazi a barátság.
jah és felejtsd el a múltat...mostmár minden más lesz :D
Szerintem ne idegeskedj. Lesznek ott még olyanabbak mint te.:p
Meg amúgy is első nap szinte mindenki olyan lesz, hogy nem sokat szól a másikhoz, de majd beindul, nyugodtan menj oda bárkihez hiszen nem ismernek téged te se őket.
Volt egy osztálytársam akinek 8 évig nem volt egyetlken egy normális barátja a könyveken kívül, de gimiben szerzett 2őt is.
Fel a fejjel!
Első nap úgy is mindenki bemutatkozik . Találj ki vmi kis jó frappáns szöveget ( de ne túl erőltetettet) olyat amilyen te vagy arról, hogy mit szeretsz mi érdekel.
Pl.: egyszer az egyik tanár azt mondta az egyik oszt társamnak, hogy azt hallottam te kened az angolt- ő pedig erre ' hát...nem kenem de azért vágom...! ez olyan vicces volt az első nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!