Félek a gimitől. Mert én nem vagyok olyan mint a többiek! Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Nagyon félek a gimitől ,mert én más vagyok. Nem tudok beszélgetni, mert görcsölök, leizzadok. Nem jutnak eszembe témák, amiről dumálni lehetne. Gélek h e miatt nem lesznek barátaim. (és később barátom se). Nem tudok feloldódni, sehol sem, mindig szorongok... ,más mindig olyan könnyen beszélget szórakozik, de én.. HÁÁT elegem van, hogy mért vagyok ilyen. Így tök szar lesz az életem. SOHA NEM LESZ JOBB, mert én ilyen idióta vagyok!!!!! SEGÍTSÉG... egy csődtömeg vagyok!!!2010. júl. 11. 20:27
11/11 anonim válasza:
Természetes, hogy félsz, teljesen új környezet, új emberek... Én is így voltam vele mikor elkezdtem a gimit, majd ha már megszokod az új környezetet, elkezdesz feloldódni. Biztos lesznek olyan emberek, akikkel jóban leszel, emiatt nem kell félned. Az én személyes tapasztalatom alapján azt mondom, hogy barátokat inkább a saját sulidon kívül keress, sokkal jobbak és tartósabbak azok a barátságok. Nekem is csak sulin kívül vannak barátaim (igaz, egy van a suliból, de őt onnan ismerem, hogy a barátom haverja), sulin belül soha nem sikerült igazán jó barátokat összeszednem, se általánosban, se most a gimiben.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!