Félek a gimitől az alkatom miatt. Hogyan fogyhatnék le 1 év alatt kb.10-15 kg-t?
14 éves vagyok, 156 cm, és 70 kg. Tudom, nagyon sok.
Most 8.-os vagyok, és jövőse gimibe megyek, és egy kicsit félek, hogy hogyan fognak befogadni, nameg a tesi óra. A tesitől félek, mert itt a mostani sulimban se nagyon bírok tesizni, főleg nem futni. 1 kört a salakpályán (kb. 150-200m) alig bírok lefutni, meg az óra után fáj a bokám meg a térdem.
Futással nem akarok fogyni, mert azzal csak tönkreteszem a térdemet. Esetleg tornával, meg diétával.
Tornához kit ajánlotok?
A diétát hogyan csináljam? Miket hagyjak ki az étrendemből, és miket vezessek be? (Elég kevés vizet iszok.)
Vagy valami más jól bevált módszerek?
1 év alatt szeretnék fogyni legalább 10-15 kg-t.
Üzit is írhattok!
szénhidrátot tartalmazó kaját minél kevesebbet egyél, mindig rendesen étkezz( napi 3) sovány sajt joghurt gyümölcsök, de 8 után ne nyáron rengeteg ubi minden este csinálj felüléseket ilyesmi de ne egyszerre sokat, hanem folyamatosan többet, szerintem most kezd el eddzeni magad, mert én laza (főleg gimis) tesitanárról nem hallottam 5 és 7 hét óra között sokat igyál (később öregedsz meg, tisztul a veséd) az cink ha fáj a térded csinálj vele vmit de majd nyáron mozog rengeteget!!!!
((sztem))
Én 3 hónap alatt fogytam 15 kilót..
sokat izzadtam a nyáron.
amiket hagyj ki.
liszt,cukor,sok szénhidrát..
Itt egy minta értend:
reggeli: teljes kiőrlésű kenyér sonka vaj zöldség hozzá.
tízórai: puffasztott rizs,alma.
ebéd: nem tudom suliba kajálsz-e,de keveset egyél:)
uzsi: joghurt,gyümi hozzá
vacsi: saláta,vagy valami kis könnyű.
Rubint réka tornák nagyon jók:)
ami nagyon jó még zöld tea,vagy citromos víz. ( 1 citrom másfél liter vízbe és azt iszogatni)
itt egy kis has izom gyakorlat:) izomláz tuti,de az eredmény is:)
http://www.youtube.com/watch?v=2rL8oWkk7DQ
és itt van még 1:) a futást hagyd ki,de ott egy videó azt is megcsinálhatod:) az elején mindegyikből 15-öt.
Sok szerencsét!:) ha kérdésed van írj üzit:)
szia
16L
Köszi a válaszokat!!
A suli miatt naponta mindig kell kb. 1,5 km-t sétálnom. :)
3 hónapon keresztül csináltam azt, hogy semmi kenyeret nem ettem, de nekem ne vált be. :s
1. válaszoló, a tejtermékek ugyan olyan nagy inzulin emelők (és zsírosítók) mint a szénhidrátok! Csak más mechanizmussal, de az tök mindegy.
Kérdező, a gabonákat, rizst krumplit (magas ch tartalmú 'ételeket') és a tejtermékeket hagyd el, egyél normálisan húsokat, zöldségeket. Gyümölcsöket mértékkel, napi 1-2 almánál nem kell több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!