Segitenetek tanacsadassal, hogyan fogyhatnek?
Parameterek:
37 eves no
167 cm magas
100 kilo
Fizikai munka napi 8 oraban (szallodaban takaritas)
Munkaido 7-15- ig
Ebredes 4.20-kor
Reggeli 7-7.15-ig
Tizorai 10-10.15-ig
Ebed 12-12.30-ig
Hazaerkezes 16 ora korul.
Reggelire wasa kenyer+ felvagott+ kave tejjel cukor nelkul
Tizoraira : egy gyumolcs
Ebedre: egy joghurt
Otthon ebed-vacsora 4 ora korul: leves minden nap es valami masodik ( hus korettel).
Utanna punnyadas a Tv elott.
Vannak otleteim a valtoztatasra, de inkabb a tanacsaitokat Kerem,mit es hogyan valtoztassak. Sajnos estere sokszor hulla faradt vagyok, de talan a seta kezdetnek beleferne.
Koszonom!
Szia,én azt hiszem tudok neked segíteni,én a napokban találtam rá egy nagyon jó módszerre és nem kell vele az éhségtől szenvedni,sőt tilos!Viszont a mozgás nagyon fontos,de olvasd el ezt:
Teljesen korrekt a link. Azt hittem már megint valami baromságot osztanak meg, de nem. Elolvastam. Viszont van 1-2 dolog, amiben nem értek egyet, vagy amit kifelejtettek belőle és fontos!
Az első, hogy nem a futás a legjobb zsírégető tevékenység, mivel az izom glikogénraktárait használja elsősorban, illetve annak kiürülése után az izmokat kezdi bontani. Ráadásul 100 kg-os testsúlynál a futás komoly terhelést jelent a térd és más érintett ízületeknek. Gondolj bele, hogy 100 kg-ot (mínusz az adott lábad térdtől lefelé) odaütsz minden lépésnél a térdednek, ami így több, mint 100 kg-os terhelést fog jelenteni. Vajon mi lesz a vége? Az intenzív, minimum 45-60 perces sétát ajánlom helyette, dombra fel vagy változó terepen, de állandó tempóval, ami még nem futás, de nem is tyúklépés. Az egyenes út is megteszi, ha nincs más, de határozott, folyamatos tempóval. A másik hiányossága a linknek (lehet, hogy csak nem vettem észre) de mintha nem említené a vitaminok és ásványi anyagok szerepét. Csak a makronutrienseket sorolta fel a mikronutrienseket nem említi. Igaz, hogy energiát nem adnak, de elengedhetetlenül fontos szerepet játszanak az életfolyamatokban, magában az emésztésben, illetve a tápanyag felhasználásában is. Egyébként jól összefoglalta, hogy működik sikeresen a dolog. Vesd bele magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!