Nagyon félek a gimitől, és attó, hogy MEGINT csúfolni fognak?!
Ne hülyéskedj már, nem pejoratív értelemben mondom, de a "kevertek" a legjobbak. Ha meg azt mondod , hogy szép az arcod, akkor lényegében ha lefogysz bomba nő lesz belőled. (ha ez a célod)
de addig is ne feledd, a normális emberek értékrendje az, hogy: Nem a külső alapján ítélünk meg embereket, hanem a tetteitek, cselekedeteik alapján.
Vagdosni kezdted magad...csak gratulálni tudok. Komolyan ez a generáció micsoda? Ha 100 évvel korábban élsz,akkor biztos nem kezded el vagdosni magad,mert akkoriban senki se csinálta.
Amúgy meg nem tudom mit foglalkozol velük. Nyílván egy idő után marhára idegesít,meg rosszul esik,de ha látják rajtad,hogy hagyod magad,akkor nem is fognak leállni vele a bunkók. Valahogy vágj vissza ( de most ne magadat vágd). Nagyon kövérnek nem mondanám,ha 100 felett lennél,az tényleg már elég kövér lenne. Ha meg téged is zavar a súlyod,akkor valahogy próbálj meg még többet leadni (diétázz és sportolj).
Ha valaki meg csak szimplán azért szivat,mert nigériai vagy félig,azzal ne is foglalkozz tényleg,mert csak egy buta rasszista állat. Középiskola ilyen már csak...mindig van 1-2 hülyegyerek,akik imádják a többieket szivatni.
Ezt előre nem tudjuk megmondani.
9. sem sokkal másabb, mint az általános, hisz általánosból frissen kikerült diákok kerülnek oda. A nagyobbak már biztos normálisabbak, hiszen csak kezdenek már felnőni, de 9-be a 14-15 évesek még lehetnek hülyék.
Nálunk egyébként nem volt semmi csúfolódás, jó volt az osztály, volt pár kövérebb gyerek is, de nem szekált senki senkit. Szóval nem nagyon tudjuk ezt így előre megmondani, van arra is esély, hogy lesz pár hülye osztálytársad, de lehet mindenkit imádni fogsz.
Ahogy pedig #1 írta, ha az arcod szép, az azt jelenti, hogyha lefogysz akkor jó csaj leszel, szóval csak így tovább, ha már sikerült 10 kilót ledobni akkor jó úton jársz, csak nem szabad feladni.
Ha meg csúfolnak az ne érdekeljen, bár gondolom az, hogy ezt leírom nem túl sokat segít.
Ne aggódj ennyit ezen!
A gimi teljesen más. Az ,hogy félig nigériai vagy ,nem számít ,gimnáziumba ,körülbelül ,veled egy tudásúakkal fogsz lenni ,ők nem fognak szekálni. Milyen gimibe mész?:)
Vagdosni sosem jó magad. Mindig hülyeség ehhez folyamodni ,attól ,hogy még mostanában annyira elterjedt ez a "depis vagyok mit csináljak magammal ,láttam a neten ,akkor vagdossunk" ,ne csináld ,nem megoldás ,hülyeség!!
Szia!
Sajnos, sok a hu.lye, ez ellen se én se Te nem tudsz mit tenni, csak annyit, hogy kitartasz a célod, az álmaid mellett és végigviszed bármi nehézség árán is.
A szépség az egy olyan dolog, hogy kinek mi a szép. 173cm-hez egyébként sem sok szerintem a 81kg max 5kg adj le szerintem, de ne mások miatt, hanem magad miatt.
Sok a pláza baba, akik 50kg-ak, a mostani fiúknak ez tetszik, de az érettebbeknek már nem ez a legfontosabb, hogy hány kg vagy. Sportolni jó dolog, így a stresszt is letudod vezetni.
Vannak barátnőid is, így nem vagy egyedül, légy velük, sétáljatok, beszéljetek meg mindent, vagy ha egy idegennel szeretnéd, írj nyugodtan, én is ezen keresztülmentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!