Most kezdtem a gimit. Ha ez így marad, nem nagyon fogok tudni beilleszkedni. Nem fognak csúfolni, meg ilyesmi. Csak nem fogok tudni beilleszkedni.4 évet, hogy bírjak ki?
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 14:11
1/4 anonim válasza:
Mi a baj? Nincs padtársad, vagy miért vagy így elkeseredve?
Az első nap az fontos tényleg, de egyáltalán nincs még eldőlve semmi. Nekem suliban ilyen gondom nem volt, legalábbis általános és középsuliban, de amikor bármilyen táborba elmentem, mindig rosszul éreztem magam az első napon, mindig haza akartam jönni, mert elsőként mindig a nagyszájúak érvényesültek. Aztán általában ez megoldódott, a nagyszájú, de mondjuk elég flegmálós, afektálós csajokat kiközösítették, én meg valahogy szépen beilleszkedtem, és utána jó volt. :)
2/4 anonim válasza:
Hogy marad? Mi a baj? Nem túl részletes a kérdésed.
3/4 anonim válasza:
Fontos, hogy így egy nap után ne add fel, ne búslakodj egyedül a padban, hanem próbálj becsatlakozni mondjuk egy szimpi társaság beszélgetésébe, menj le velül a büfébe, ilyesmi.
4/4 A kérdező kommentje:
Van padtársam. Csak különbözik tőlem mindenki. De most kicsit jobb a helyzet. Reménykedek.:)
2012. szept. 4. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!