Jövőre megyek gimibe. Hogy lehet beilleszkedni?
első vagyok
tapasztalatból mondom h vigyázni kell.arcod legyen,de az egód ne az eget verdesse,és soha senkinek ne hunyászkodj meg mert abból nagy baj lesz.kocsögnek kell lenni,aki veled is az,bár ne ess át a l túloldalára.
sajnos mikor bekerültem egyedül szakiskola 9. évfolyamára belestem abba a hibába h túlságosan jó akartam lenni (na meg csendes is,idegen környezetbe meg se mertem mukkani)persze h egyből belém köttek a rothadékok.1 hónapig tartott ez az egész dolog,aztán csak sikerült összehaverkodnom olyanokkal,akik kb hasonló kaliberűek mint én. (90-10%os arányból nehéz azért kiszűrni)következett a stílusváltás...amilyen a mosdó olyan a törölköző.....megszúrkállak szünetbe,rohammentő visz el,kés lesz a hátadba ha kötöszködöl f@ssszopó meg ilyenek.ezekel nem lehet szót érteni máshogy...és csodák csodája leálltak a féregek.
nem gáz,az nem fenyegetőzés volt a részükről.ha hagyom magam akkor meg is teszik.
persze a gimi az más, 98% 2% arány rossz esetbe,vagy úgy lenézik az embert,h már fáj neki.ezért amire csak lehetősséged és kedved van,vágjál bele.pl sport,infó szakkörök stb.
szakiskola meg gimi terén elég nagy a különbség, kb az amit le is írtál:)
amúgy meg még szakiskolába a retkes ótvaros büdös cigányok teszik a fejüket és próbálnak téged terrorizálni addig gimibe, főleg a lányok között van probléma méghozzá a plázacicák miatti divat, meg kinek van több pénze, ki járkál jobb ruhákba, kit nézzünk le stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!