Új suli jövőre? Nehéz lesz beilleszkedni?! HELP
Figyelt kérdés
Szóval úgy néz ki hogy jövőre (10.ben) másik suliban kezdem az évet. Már előre félek hogy mi lesz, hiszen ők 1 éve ismerik egymást, összeszoktak, én pedig csak egy embert ismerek abból az osztályból. Előtte megyek egy táborba, a suliból lesznek ott emberek, meg 2 leendő osztálytársam.
Nehéz lesz így beilleszkedni??
2011. márc. 12. 15:09
1/2 anonim válasza:
Ha már valakit ismersz akkor szerintem nem.Na meg ha táborba együtt lesztek...!Nyugi,nem lesz semmi baj!
2/2 TWIO válasza:
Nekem izgalmas volt új suliba kerülni :). Ott a lehetőség, hogy üres lappal indulj, hogy minden pletykától, és szitoktól megszabadulj, ami az eddigi sulidban rádragadt :D. Ügyes leszel, ne aggódj :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!