Nagyon félek a gimitől! Tapasztalat?
Figyelj nem elkeseríteni akarlak elkeseríteni de ilyenkor eretlenek még és könnyen radszallhatnak.
De egyébként normalis,jó étrenddel és sporttal ősz végére lefogyhatnál..nem kell ilyennek maradnod.
Szard le őket :)
Én is kövér voltam (és most sem vagyok nádszál) és igen csúfoltak, ráadásul én soha nem voltam benne a bulikban meg a "verjük meg gézát mert milyen szemüvege van már" ótvarságokban...
2006-ban érettségiztem, most 12 év távlatába visszanézve (2002-2006) az összes ilyen tróger vagy munkanélküli, vagy a bolti eladó szintig jutott. Én szereztem egy mérnöki diplomát, most csinálom a másikat, középvezető beosztásban vagyok, nem mondom, hogy halálra keresem magam de nem panaszkodom.
Csak az ostobák ítélnek külső alapján, ne is foglalkozz velük. A belső érték számítson :)
Mellesleg én is köver voltam,csúfoltak eleinte de lefogytam,megizmosodtam igencsak megvaltoztak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!