Nagyon félek a gimitől. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Alapjáraton egy nagyon félénk, visszahúzódó lány vagyok (ennek persze megvan az oka). Ha jól ismerem már a közösséget, és kedvesek velem, akkor meg tudok nyílni, de ha senkit sem.. Akkor meg se szólalok. Senkit sem ismerek, csak annyit tudok róluk, hogy megnéztem a facebookjukat. Eléggé érettnek tűnnek.. Én meg alapjáraton korán érő típus vagyok testileg.Lelkileg meg mások szerint kiteszek egy 25+ évessel is.. Csak attól rettegek, hogy kiszagolják a félelmem, csak engem fognak cseszegetni,bántani,alázni,ki leszek közösítve. Stb.. Soha nem voltam egy olyan ember aki a figyelem központjába van. És nem is szeretek abban lenni..2014. júl. 25. 01:10
1/3 A kérdező kommentje:
későn érő* ,elírtam:)
2014. júl. 25. 04:08
2/3 anonim válasza:
Nem kell félni, én is féltem egy kicsit a gimi elött. De a gimi elötti nyáron nekünk volt 2 napos összebarátkozós tábor, ahol tökre összehaverkodtunk. Nem tudom, hogy neked lesz-e ilyen, de ha igen, akkor muszály menned, mert bemutatkoztok, és lehet, hogy egy életre szóló barátságod lesz. Remélem sokat segítettem! : )
3/3 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, hidd el :D Most kezdem majd a gimit, igaz, nekünk nem volt névsor kitéve, így még csak fb-n sem tudom lecsekkolni, kikkel leszek együtt. Annyi tudok tanácsolni, hogy próbálj arra gondolni, ők nem ismernek, új lappal indíthatsz, nem feltétlenül kell attól aggódnod, hogy ők is cseszegetni fognak téged. Ezzel nem azt mondom, hogy add ki magad egy totál más embernek, az úgysem menne, de igyekezz mindenkihez odamenni, beszélgetni egy-két átlag dologról, a többi úgyis megy magától. Ha feladatokat kaptok, ne húzd ki magadat, legyél mosolygós, ne lássák rajtad a félelmedet. Én is így fogok tenni, mert amúgy hasonló a személyiségem, mint amit fent írtál, de egy próbát akkor is megér, és ki tudja, talán teljesen felesleges az aggodalmad. Egy facebook profil nem mindig mutatja meg, milyenek valójában az emberek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!