Csak nekem szimpatikus ennyire az, amit a szüleim tettek? (bov. Lent)
Figyelt kérdés
Múlt hétvegén mentunk a baráti társasággal az egyik srác nyaralójába,es édesapám a kezembe nyomott egy doboz óvszert,hogy "használd okosan"! Szerencsére kellett is,de nagyon meglepődtem azon hogy amikor meséltem másoknak el voltak ájulva hogy milyen jófejek stb. nekem is nagyon szimpatikus volt,de miért van az h néhány szülő elzárkózik maximálisan az ilyen témáktól?! 16/F2015. jún. 16. 18:33
11/14 anonim válasza:
Jajj, hagyjuk már, hogy azt az egyet kivárni. Az a normális ha jó pár szexélményben volt része mire társat keres.
12/14 anonim válasza:
Őszinte leszek, nekem egyáltalán nem "szimpatikus" apukád viselkedése. Persze, nem azt mondom, hogy legyen tabus a szex, pláne nem a védekezés, de ez így elég... alpári. "Használd okosan!" Ennyi erővel azt is mondhatta volna, hogy "Nesze fiam, b@ssz meg valakit!" Ennek nem így kéne mennie. De lehet, én vagyok a földhözragadt... 17/l
13/14 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, van-e lánytestvéred és vele milyen jó fej apukád. Vajon őt is arra biztatja, hogy használja ki a lehetőségeit?
14/14 anonim válasza:
Nekem nagyon laza szüleim vannak, és én is laza szeretnék lenni, de számomra ez az egy, amit biztos nem fogok a fiamnál jó szemmel nézni.
Bulizzon, ismerkedjen, ha valakivel együtt jár, akkor szexeljen, de tisztelje a női nemet, ne a kielégedése tárgyának tekintse szegény csajokat, ne hitegesse őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!