Fel tudok úgy íratni fogamzásgátlót, hogy a szüleim ne tudják meg?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. A szüleim szigorúak nem tudnak sem a kapcsolatomról sem arról, hogy nemi életet akarok élni. A gumitól kipattogok. Hogy működik ez? Mikor menjek el pl suli időszakban hogyan hogy ne tudják meg?2015. jan. 26. 09:46
1/9 anonim válasza:
Igen. Magánrendelésre menj, megvizsgálnak, jó esetben lesz labor, UH, rákszűrés is.
2/9 anonim válasza:
Ha betöltötted a 18-at, onnantól felnőtt vagy.
3/9 anonim válasza:
Ha tényleg 18 éves vagy akkor nagykorú vagy és oda mész ahová akarsz főleg ha biztonságos nemi életet akarsz élni a nőgyógyászodat bármikor felkeresheted.Ha mégsem vagy 18 akkor a fogamzásgátláshoz tudtommal szülői beleegyezés kell.Mivel kiskorú vagy és az fiatal korú megrontása is lehet ha a pasid idősebb.Szóval marad a gumi vagy beszélsz a szülőkkel.Megpróbálhatod azt hogy suli után amikor a szüleid dolgoznak elmész az sztkba és ott elmondod a helyzetet az orvosnak.Gondolom nem fog kidobni inkább örülni fog hogy nem akarsz felelőtlenül szexelni.Most nincs más ötletem.
4/9 A kérdező kommentje:
18 vagyok.
2015. jan. 26. 09:58
5/9 anonim válasza:
Kérsz időpontot nőgyógyászhoz, elmész, megvizsgál és felír gyógyszert. Nem fogja értesíteni a szüleidet.
Pénzed lesz kiváltani a szüleid nélkül?
6/9 anonim válasza:
Mehetsz suli után is, van sztk-ban de magánban is délután rendelés. Nem tudhatják meg mert orvosi titoktartás, meg végülis nagykorú vagy. De azért azt tudnod kell hogy jót akarnak neked, nem biztos hogy a sok titkolózás célravezető.
Csinálnak majd rákszűrést, és felírják a gyógyszert.
7/9 anonim válasza:
Igazán elmagyarázhatnád nekik hogy nem vagy már kislány.
8/9 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet. Nekem nincs pénzem magánnőgyógyászra, sem fogamzásgátlóra. Így marad az óvszer. De, ha neked van, menj el nyugodtan, nem fogja értesíteni őket. Nagykorú vagy. Amúgy mond azt, hogy ott kell maradnod suliban, vagy egy barátnődnél. Vagy suli után azonnal haza kell menned, mint nekem?
Sok sikert.
9/9 anonim válasza:
SZTK-s nődoki is jó. De előtte vérvételre úgyis még el kell menned, és úgy vissza megint a nődokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!