Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha elkezdek szedni fogamzásgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elkezdek szedni fogamzásgátlót, akkor azt észreveszik szüleim?

Figyelt kérdés
Van látható hatása?
2010. szept. 26. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a dobozát nem dobod ki, akkor észre fogják venni. Az igen látható tud lenni.
2010. szept. 26. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Komolyra fordítva a szót, nincs külső jele annak, hogy fogamzásgátlót szedsz. De a szüleid örülhetnének neki, hogy ennyire odafigyelsz! (bár nem tudom mennyi idős vagy)

Ha az én lányom lennél, komolyan mondom, örülnék neki ha fogamzásgátlót szednél.

Képzeld el a szüleid arcát, mit szólnának hozzá ha terhes lennél?! Az lenne a gáz, nem a fogamzásgátló!

PErsze ha 13 évesen kérdezted mindezt, akkor a fogamzás gátló is gáz!

2010. szept. 26. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát ha a tabi miatt meghízol, azt lehet észreveszik.

Hány éves vagy? Miért nem beszéled meg velük? Van egy olyan érzésem, hogy azért, mert nagyon fiatal vagy még. És nagyon fiatal korban a tabi nem a legjobb megoldás...

2010. szept. 26. 23:21
 4/6 A kérdező kommentje:
18 múltam :) Olyanokra gondoltam, hogy mellnövekedés, hízás, ilyesmik...
2010. szept. 26. 23:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, megnő a popsid, plusz kimarad a menstrud meg elindulhat tőle a tejed is.

Anyudnak tuti le fog esni a dolog mert ő is nő.

2010. szept. 27. 00:12
 6/6 anonim ***** válasza:

hát én meghíztam tőle:S abbahagytam és egyből visszanyertem a régi formám, szóval amúgy nemhiszem hogy észrevennék ha ügyes vagy, csak azért figyelj magadra:)

am miért szeretnéd eltitkolni elöttük? szerintem pont h jól esne nekik h beszélsz nekik ilyenekről is és megbízol bennük

2010. szept. 27. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!