Miért utálnak a szüleim?
Hát egy 17 éves lány vagyok a szüleimmel valahogy nem tudok kijönni. Apukám szinte mindenért piszkál állítólag "viccel" de nem teljesen olyanokat mond amit annak neveznék. Például hogy kövér vagyok meg hogy ronda aláírom hogy se szép nem vagyok vékony meg pláne nem de akkor se kellene ilyen nyersen fogalmazni. Vagy mikor vacsorázunk akkor ők elmesélik hogy mi volt a munkahelyükön de mikor én mesélném hogy velem mi történt egyből mondják hogy senkit nem érdekel. Nem vagyok rossz tanuló de szinte soha nem engednek el sehova amikor pedig nagy nehezen elengednek hosszas könyörgés után meg kérdik hogy biztos mennem kell. A saját keresztelőmre nem szeretett volna eljönni az édesapám konkrétan megkérdezte hogy neki muszáj oda mennie meg hogy nekem kötelező mert ha nem akkor ír igazolást. Az édesanyámmal sem valami jó a viszonyom igazából semmit nem merek neki elmondani mert vagy el pletykálja a munkahelyén vagy simán eltilt a dologtól. Mind a ketten szinte állandóan kiabálnak velem akármin például hogy nem tudom normálisan elzárni a csapot mert csöpög vagy hogy mennyek fürödni mer ilyen hülye szokást követnek hogy én fürdök először ők meg utánam abban a vízben meg mikor én tusolni szeretnék azt se engedik mert drága a víz. Nem engedik hogy barátom legyen konkrétan közölték hogy ráengedik a kutyáinkat ha haza merem hozni a másik mondata meg az volt hogy kinek kellene egy ilyen ronda lány.Folyton piszkálnak a sulival hogy tanuljak meg hogy milyen rosszak a jegyeim pedig nem azok(összesen 2 db hármasom lesz) az átlagom 4 egész feletti. Például ha nem értem a matekot és kapok egy rosszabb jegyet akkor egyből kiakad. Meg mindig azt mondják hogy lusta vagyok. Vagy például nagyon fáradt vagyok a mikor hazaérek mivel minden nap 5:15 kor kelek és körülbelül fél ötre érek haza és lepihenek kicsit egyből lusta disznó vagyok.
Hogyan tudnák velük valahogy kijönni?
(Bocsi hogy picit hosszú lett a leírás.
Bird ki ezt az evet es tiplizz a nagyszuleidhez. Ezek az emberek lehet nem akartak gyereket latszik rajtuk hogy nem jo szulok es semmien tamogatast nem kapsz toluk.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!