A szüleim utálnak, rosszat akarnak vajon nekem?
Itt ne várj sok megértést. Általában vagy a zsebedben turkálnak, vagy olyat kérdeznek, aminek sok köze nincs a problémához.
Mit tegyél? Kérd meg a szüleidet, hogy fizessék ki a számlát, hiszen nekik nem okoz gondot, te pedig apránként megadod.
A többiben nem tudunk így segíteni, az sem, aki jószándékkal fordulna feléd. Fel kellene keresned egy pszichológust, mert ha nem dolgozod fel ezt az egészet, akkor az csúnyán rányomhatja a bélyegét az életedre.
Egyetértek előzővel, próbálj meg leválni róluk, ahogy lehet. Megértem, hogy fáj, de ez, ahogy viselkednek, nem a te hibád, ne hagyd, hogy tönkretegyenek. Nem tudhatod, mi van a háttérben, számomra szülőként teljesen érthetetlen az egész ügy, hacsak nem lappang valami titok mögötte.
Amit még nem értek: gondolom, a ház a szüleidé. Nekem furcsa, hogy a te neveden van az internet, sztem egy szolgáltató sem köt szerződést a tulajdonos beleegyezése nélkül. Mivel te tanulsz, és felteszem, nincs állandó saját jövedelmed, nem sokat tud tenni a végrehajtó sem, a házban foglalhat maximum. Ezt lehet, hogy érdemes lenne megbeszélni a szüleiddel, mindenki jobban jár, ha mielőbb kifizetik, ahogy írod, megengedhetik maguknak.
De épp ez az,hogy ők tudnak a számláról mégsem fizetik ki,meg sem említik...ez a furcsa a egészben.oké,hogy nem tudná behajtani rajtam senki,de mire keresetem lesz ki tudja milyen kamatok mennek rá kb 1 millió ft-os csekkem lesz. Arra gondoltam felhívom a behajtó céget és megkérem őket ,hogy részletekben fizessem be. Mást nem tudok kitalálni.
Igen a családom egyik házába lett bekötve,nem abba ahol a szüleim élnek ,hanem egy másikba.
Nagyon nyomja ez a lelkemet már egyre durvább dolgokra gondoltam ,mint könnyű pénzkereset..... nincsen se apám,se anyám..
Azt megkérdezted már tőlük, hogy miért ilyenek veled? És miért tesznek különbséget a tesód meg te közted?
Nyilván bennük is van hiba, de úgy tűnik most ezen nem tudsz változtatni, inkább próbáld valahogy feltalálni magad. Biztosan van olyan diákmunka ami kevésbé kötött, regisztrálj be valamelyik diákszövetkezetbe oda több ajánlat befut, mintha magánba keresnál, ráadásul biztonságosabb is minden szempontból. Ja és ne válogass nagyon, amit úgy gondolod, hogy képes vagy elvégezni, azt vállald el mert lesz más, aki megteszi helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!