A szüleim utálnak, rosszat akarnak vajon nekem?
Nagyon szépen köszönöm egyébként mindenkinek aki ide írt akár támogatóan akár ellenségesen is,de ez jól esik a lelkemnek,hogy foglalkoztatok a problémámmal.
20-as válaszoló sajnos már átestem ezen a párkapcsolaton ahol pontosan olyan férfit fogtam ki mint az apukám.. az akiről írtam,hogy mindig mondta ,hogy nem tudom kimutatni a törődésemet. Nagy kálváriám volt ezzel a fiúval,mert ugye külső szemmel ez nem látszik senkinek,hogy ilyen lenne sőt ők csendesebbeknek tűnnek így első ránézésre,így volt ez a barátommal is.Közel másfél évig nem is mutatta jelét ennek maximum másokkal szemben,szüleivel család ordibált ,de ahogy egyre jobban megérezte,hogy milyen gyenge lelkű vagyok kezdett rám telepedni,átvette apám szerepét ,nem engedte,hogy más fiúkkal beszéljek,bulizzak,féltékenykedett,ordítozott velem,mindenért engem hibáztatott,teljesen felismertem benne a szüleimet.Úgy éreztem én vagyok az anyám ő pedig az apám,ahogy tűrtem,hallgattam és elviseltem neki mindent..úgy 4. évben ez a srác hagyott el végleg,megcsalt stb. persze szokás szerint rá két hónapra megint keresett,hogy visszakapjon,de már azért ennyi szenvedés után,meg olvasgatás stb megértettem,hogy mi történt velem és nem szabad visszamennem. Most tudom bárki azt mondaná,hogy le kellett volna lépnem,de akkor egyszerűen képtelen volam ,mert azt láttam otthon is normális az,hogy ordítoznak veled,meg a nőnek tűrni kell ,meg egyetlen örömöm ő volt,hiszen szüleimtől nem kaptam semmi szeretet mondom gyakori eset,hogy hetekig nem is érdeklődnek,ha hívnak akkor is csak leellenőriznek,hogy tanulok-e meg élek-e még.
A másik kérdésre,hogy honnan van pénzem,nyilván a szüleimtől,mint írtam annyi pénzt adnak pontosan kiszámolva ami pont elég ahhoz,hogy megéljek.
diákhitelen már gondolkoztam,de az egy újabb rablánc lenne ,újabb törlesztés ,hitel ,tartozás. Holnap kiderül mint mondanak a behajtók ,munkát pedig folyamatosan keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!